YTEK

YTEK - Ylivieskan Kehityspalvelut on Ylivieskan kaupungin yhtiö, joka tarjoaa kaupunkilaisille monipuolisia elinkeinopalveluita. Se tarjoaa asiakkailleen neuvonta-, konsultti- ja elinkeinopalveluita sekä toimitilaratkaisuja. YTEK:in yritysasiantuntijat neuvovat alueen yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa yrityselämän vaiheissa.

Yrityspalvelu- ja elinkeinotietoa kaikille alueen toimijoille

Toteutimme Ylivieskan Kehityspalveluiden kanssa infonäyttöratkaisun Ylivieskan alueen eri toimipisteisiin ja julkisiin tiloihin. YTEK tarjoaa tiloja Ylivieskaan sijoitteneille yrityksille Smarhousessa ja Kiinteistö Oy Origossa. Näihin tiloihin sijoitetuissa näytöissä on näkyvillä vuoralaislistaukset ja muuta YTEK:in tiedottamista.
Muut näytöt sijoitettiin Kultturikeskus Akustiikan, Ammattikoulu Centrian, Kauppakeskus Kärkkäisen ja Ylivieskan kaupungintalon tiloihin sekä Kehittämispalveluiden omiin tiloihin.

Näyttöjen avulla Kehittämispalvelut on pystynyt tehostamaan tarjoamisensa palveluiden näkyvyyttä Ylivieskan aluella sekä tarjoamaan tarvittaessa välineen myös kaupungin yksiköille asiakastiedon jakamiseen omissa tiloissaan.

Infonäyttöjen sisältöjä:

  • Yritystiedottaminen ja tarjottavat palvelut
  • Muu tiedottaminen
  • Kehityspalveluiden SOME-sisältö
  • Vuokralaisluettelot
  • Uutiset ja tapahtumat
  • Säätieto


Näihin vaikutimme yhdessä:

  1. Kehittämispalveluiden tiedottamisen tehostuminen
  2. Yrityksille tarjottavien palveluiden näkyvyyden lisääminen
  3. Kehittämispalveluiden brandin nostaminen

 

"Käyttöönottoprojekti Galaxo Oy:n kanssa sujui tehokkaasti ja mutkattomasti. Saavutimme tavoittelemamme näkyvyytemme lisäämisen alueen toimijoille.
Järjestelmän helppo käyttö ja luotettavuus mahdollistavat meille tehokkaan ja nopean kanavan tiedon jakamiseen myös tulevaisuudessa. Voin suositella.

- Sampo Siik, Toimitusjohtaja, Ylivieskan kehityspalvelut

 

 

www.ytek.fi

Aloitimme yhteistyömme vuonna 2018

Kysy lisää

Sähköposti

tapio.siurua@galaxo.fi

Puhelin

+358 (0)44 551 5110