Julkaisujärjestelmä ja kanavat

Kehittämämme GALAXO® julkaisujärjestelmä on täysin kotimainen monikanavaympäristö digitaalisen viestinnän ja mainonnan hallintaan sisältäen Digital Signage, Web ja Intranet -ympäristöt.

Sama viesti voidaan  jakaa kaikkiin kanaviin GALAXO® ympäristössä, josta löytyy lisäksi liitännät noin 500:aan eri ulkoiseen lähteeseen kuten esimerkiksi sosiaalisen median palveluihin, sisältökumppaniemme sisältöpalveluihin ja yleisimpiin ohjelmistoihin sekä asiakaskohtaisiin järjestelmiin.

Infonäytöt | Kosketusnäytöt | Verkkosivut | Intranet/extranet

GALAXO® -järjestelmän kehitystyö aloitettiin vuonna 2000. Se on täysin omaa kehitystyötämme. Galaxon kehitystiimi Oulussa vastaa järjestelmän uusista versioista ja asiakaskohtaisista rajapinnoista sekä räätälöinneistä.


Helppo, turvallinen, suomalainen

Järjestelmän käytettävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Keräämme asiakkailtamme palautetta, joka ohjaa järjestelmän jatkokehitystä ja määrittää myös uusien tuoteversioiden ominaisuudet.

Kaikissa viestintäkanavissa käytetään yhtenäisiä tuote-elementtejä (esim. sisältöeditori) käytön helpottamiseksi. Asiakaskohtainen lisenssi sisältää aina uusimman julkaistun version kyseessä olevasta tuotteesta, joten uusia versioita ei tarvitse erikseen hankkia tai asentaa.

GALAXO® tuotteiden sisällönhallintaa käytetään omalta koneelta henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla internet-selaimessa. Sisällönhallinta toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla ja ylläpidon kieleksi käyttäjä voi valita suomen, englannin tai ruotsin.       

Liitä sisältöä ulkoisista palveluista

GALAXO® julkaisujärjestelmässä on jo valmiina useita liitäntöjä ulkoisiin palveluihin, joista sisältöä voi noutaa automaattisesti GALAXO® ympäristössä oleviin palveluihin. Lisäksi voimme joustavasti myös rakentaa liitäntöjä avoimii rajapintoihin tai asiakaskohtaisiin palveluihin tiedon noutamiseksi.

Mm. näistä palveluista voidaan noutaa sisältöä:

Sosiaalinen media automaattisesti osaksi sisältöäsi

Voit liittää sosiaalisen median tilisi osaksi infonäyttöesityksesi tai verkkosivujesi automaattisesti päivittyvää sisältöä. Tarjoamme GALAXO® infonäyttöjen ylläpitoon vakiosisältöinä valmiit pohjat sosiaalisen median sisällöille tai tarvittaessa voimme suunnitella asiakaskohtaisen esitystavan. 

Muut palvelut

Olemme toteuttaneet liitännät useisiin yleisimpiin tietojärjestelmiin. Samoin olemme tiedonjakelun automatisoimiseksi toteuttaneet liitäntöjä asiakkaittemme omiin järjestelmiin.

Olemme toteuttaneet liitäntöjä mm. näihin sisältö- ja tietojärjestelmiin:


Kysy meiltä lisää liitäntämahdollisuuksista juuri sinun järjestelmiisi!

Käyttäjänhallinta

GALAXO® ympäristössä on käyttäjänhallinta, jolla voidaan antaa käyttäjäryhmä- tai käyttäjäkohtaisia luku- sekä ylläpito-oikeuksia sisällön käyttöön tai ylläpitoon. Tuotteiden pääkäyttäjille voidaan antaa oikeudet hallinnoida organisaationsa käyttäjäryhmien tai käyttäjien oikeuksia halutulla tavalla.

GALAXO® ympäristön käyttäjät ja käyttöoikeudet voidaan myös määritellä rajapinnan kautta asiakkaan omassa käyttäjänhallinnassa (esim. Microsoft AD). 

Testattua tietoturvaa

GALAXO® julkaisujärjestelmän tietoturvataso täyttää julkishallinnon tietoturvavaatimukset (VAHTI 2/2010 ja KATAKRI perustaso, tason korotus tarvittaessa mahdollista).

Kaikki palvelimemme ovat Suomen rajojen sisäpuolella. Kaikki tieto säilytetään, tallennetaan ja varmuuskopioidaan Suomessa. Virtuaalipalvelimemme sijaitsevat yhdessä Suomen suurimmista konesaleista, keskeisten datayhtyksien äärellä.

Jos kyseessä on korkean tietoturvatason sisältöä (esim. luottamuksellinen potilas- tai henkilötieto), voidaan GALAXO® asentaa myös asiakkaan omaan konesaliin (InHouse) normaalin pilvipalvelun (SAAS) sijaan. Kysy meiltä lisää toteutusmallista!

Kaikki tietoliikenne voidaan toteuttaa salatusti. Kaikissa infonäyttötoteutuksissamme liikenne päätteiden ja palvelimien välillä tapahtuu molempiin suuntiin salattuna.

GALAXO® on tieturva-auditoitu suomalaisen tietoturvayhtiö F-Securen toimesta keväällä 2019.

Suomalaista Avainlipputyötä

Kaikki palvelumme ja tuotteemme ovat kotimaista kehitystyötä. GALAXO® -julkaisujärjestelmälle on myönnetty Avainlipputunnus vuonna 2004.

GALAXO® on suomalainen Euroopan laajuisesti rekisteröimämme tuotemerkki.

Kysy lisää

Sähköposti

myynti@galaxo.fi