Intranet on organisaatiosi elävä ilmoitustaulu

Intranet on suljettu ryhmäkohtainen palvelu, joka on oiva apuväline sisäiseen viestintään ja markkinointiin. Sen avulla työyhteisössä voidaan turvallisesti kommunikoida sekä jakaa tietoa ja muuta materiaalia. Onnistuneesti suunniteltu ja toteutettu intranet nopeuttaa organisaation sisäistä viestintää merkittävästi.

GALAXO® Intranetin ominaisuudet

Intranetin ei tarvitse olla kankea tai harmaa sivusto, vaan se voi olla elävä henkilöstöä osallistava palvelu, jonka ylläpitoa ei koeta liian työlääksi. GALAXO® Intranet tuodaan osaksi organisaation sisäistä viestintää turvallisesti ja käyttäjien tarpeita kuunnellen, ja intranetin ulkoasu muotoillaan organisaation visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Palveluun voidaan toteuttaa kirjautumista helpottavia liitäntöjä, ja jokaiselle käyttäjäryhmälle voidaan räätälöidä tarvittaessa oma kotisivu, jolloin oleellinen tieto on esillä ensimmäisenä. Näin henkilöstön tunnusviidakko harvenee ja intranetin käyttökynnys laskee.

Henkilöstön työskentelyn nopeuttamiseksi ja viestinnän tehostamiseksi GALAXO® Intranet mahdollistaa myös monipuoliset integraatiot ulkoisiin järjestelmiin, jolloin tieto on saatavilla yhden palvelun kautta. GALAXO® Intranettiin on jo toteutettu integraatioita tilavaraus-, tilatieto-, laskutus- ja toiminnanohjausjärjestelmistä.

Tietoturvallisia toteutuksia vuodesta 2000 lähtien

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme monenlaisia ja kokoisia intranet- ja extranet-ratkaisuja kahdenkymmenen vuoden aikana. Kaikissa niissä on ollut lähtökohtana helppo käytettävyys ja tietoturva. Palvelusi voidaan sijoittaa Saas-palveluumme, omalle virtuaalipalvelimelle konesaliimme tai omaan sisäiseen palvelinympäristöösi (InHouse).

Palvelumme sisältää

Ylläpito

Huolehdimme asiakkaistamme projektin jälkeen. Tarjoamme tuotetuen, ylläpidon ja ohjelmistopäivitykset.

Joustavuus ja laajennettavuus

GALAXO® Intranet mukautuu kaikenkokoisille yrityksille ja pystyy kasvamaan kanssasi.

Turvallinen ja toimintavarma ympäristö

Kaikki GALAXO® Intranetin sisältämät tiedot säilytetään Suomessa sijaitsevilla palvelimilla. 

Asiakastuki

Asiakkaanamme käytössäsi on veloitukseton asiakaspalvelu (pääkäyttäjät). Huolehdimme koko sopimuksen ajan tuotteiden ylläpidosta ja ohjelmistopäivityksistä.

 

Kysy lisää

Sähköposti

myynti@galaxo.fi