Parannetaan  henkilöstösi tyytyväisyyttä

Reilun 20 vuoden kokemuksella vastaamme ei ole vielä tullut toimijaa, jossa henkilöstölle viestittäisiin liikaa. Sisäinen viestintäsi voi olla hyvällä mallilla, mutta aina voi löytyä kehitettävää. Mietitään yhdessä, miten ja millä välineillä voisimme tehostaa toimintaasi. Olemme apunasi tehostamassa viestintääsi sekä nopeuttamassa sisältösi ja datasi jakelua.

Viestinnän kehittäminen

Mikäli yrityksessäsi on tarvetta sisäisen viestinnän kehittämiselle, tarjoamme apuamme kaikkiin kanaviisi.

Henkilöstöviestinnän kehittämiskohteita

  • Miten työntekijöitä voitaisiin motivoida ja siten lisätä työtyytyväisyyttä?
  • Mitä tietoa tarvitaan missäkin yksikössä?
  • Voitaisiinko viestinnällä lisätä työturvallisuutta?
  • Voitaisiinko myyntitehoa lisätä oikealla sisällöllä?
    Myynnin tilanne ja tavoitteet (päivä/vko/kk/kvartaali/vuosi)
  • Kehittäminen voi koskea myös tuotantotiedon näyttämistä kohde- tai osastokohtaisesti (turvallisuusohjeet, yleinen henkilöstöinformaatio).

Henkilöstölle voit myös tarjota automaattiset lounaslistat, paikkakunnan sään, uutisotsikoita yleisesti tai toimialaltasi tai esimerkiksi bussi-, ratikka- tai lentoaikatauluja. Mietitään yhdessä henkilöstösi kanssa, mitä informaatiota he työssään kaipaavat lisää!

Laajenna intranet tiloihisi

Sisäinen viestintä lisää henkilöstösi hyvinvointia

Monet asiakkaamme ovat laajentaneet intranetin oleellisen tiedon näkymään näytöillä taukotiloissa sekä muissa henkilöstötiloissa. Henkilöstönäytöillä on näin pystytty lisäämään myös yrityksen intranetin käyttöä; tarkempi tieto löytyy sieltä.

Samoin olemme korvanneet taukotilojen korkkitaulut paperilappuineen tutkitusti huomioarvoltaan kymmenen kertaa tehokkaammalla näyttöratkaisuilla.

Mikäli sisäinen viestintäsi kaipaa uudistamista tai tehostamista, autamme mielellämme!

Kysy lisää

Sähköposti

myynti@galaxo.fi