Valtionhallinto

Asiakkaanamme on useita valtionhallinnon organisaatioita. Suomen valtion ministeriöitä, laitoksia ja virastoja. Olemme tehneet tilaviestinnän toteutuksia näille organisaatioille niin asiakas- kuin henkilöstöviestintään. Valtionhallinnossa käsitellään usein luottamuksellisesta tietoa, joten osa toteutuksista toimii kokonaisuudessaan organisaatioiden omissa sisäverkoissa heidän omista konesaleistaan (InHouse). 

Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä valtionhallinnon organisaatioiden kanssa. Lisäarvoa tuo se, että järjestelmässämme kaikki tieto liikkuu vain Suomen rajojen sisäpuolellla. GALAXO® -järjestelmämme täyttää myös julkishallinnon tietoturvavaatimukset (VAHTI 2/2010 ja KATAKRI). Olemme tehneet liitännät suomi.fi -palveluportaaliin ja huomioineet asiakastoteutuksissamme julkishallinnon estettömyysvaatimukset.

Käyttäjäorganisaatioita

Isänmaan asialla

Teemme kaikkemme, jotta myös asiakkaamme voivat olla ylpeitä kuuluessaan Galaxo-tiimiin ja GALAXO® -järjestelmän käyttäjiin. Liity sinäkin yrityksesi kanssa mukaan yhä kasvavaan joukkoomme!

 

Kysy lisää