Lisää viihtyvyyttä ja toiminnallisuutta tiloihisi

Tilasi ja toimipisteesi tarvitsevat arvoisensa viestintä- ja opastustoteutuksen. Se lisää käyttäjien viihtyvyyttä tiloissasi nostaen näin tyytyväisyyttä niin asiakkaitten, tiloissa vierailevien kuin henkilökunnankin keskuudessa. Oikein toteutettuna se myös lisää tilojesi käytön tehokkuutta, jopa turvallisuutta.

Opastamalla sujuvampaa liikkumista erilaisissa tiloissa

Infonäytöillä tai interaktiivisilla kosketusnäytöillä toteutetun opastuksen avulla helpotetaan tilojen käyttäjien liikkumista ja kulkua tiloissa. Molemmat opastamisen toteutustavat voivat tarjota kaikki käyttäjiä kiinnostavan informaation automaattisesti, mutta kosketusnäytössä käyttäjä voi myös selata ja etsiä tarvitsemaansa tietoa.

Tilojen varaustieto

Parempaa tilojesi hyödyntämistä.

Jos haluat toimivan toteutuksen neuvottelutilojesi tai muiden resurssiesi varaamiseen ja seurantaan, meillä on valmiit liitännät useisiin varausjärjestelmiin. Kauttamme saat myös ratkaisut tarjoiluiden ja muiden oheispalveluiden tilaamiseksi varauksen yhteydessä. Saatavilla on myös toteutus, joka hoitaa tilojen käytön seurannan ja raportin laskutusjärjestelmääsi.

Kiinteistö- ja energiatieto

Tiloissa olevien näyttöjen avulla kohderyhmille voidaan tuoda näkyville kiinteistötietoa kuten energian kulutustietoa ja olosuhdetietoa. Meiltä löytyy valmiita liitäntöjä kiinteistöautomaatiojärjestelmiin tiedon automatisoimiseksi kiinteistö- tai tilakohtaisesti.

Myös tilainformaation yhteyteen on helppoa liittää muu käyttäjiä kiinnostava tieto automaattiseksi sisällöksi. Tällaisia tietoja voivat olla sää, sadetutka, lounaslistat, bussiaikataulut tai esimerkiksi verkkosivujesi uutiset tai halutut sosiaalisen median sisältösi.

Ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, miten sinäkin voisit tehostaa tilojesi käyttöä.

Kysy lisää

Sähköposti

myynti@galaxo.fi