Viestisi välittyy kanssamme vahvemmin

Digitaalinen viestintä kanssamme on brändisi ja yrityskuvasi vahvistamista ja yritysinformaatiosi jakelua. Markkinoimalla vahvistat palvelusi tai tuotteesi kuvaa houkutellen nykyiset ja potentiaaliset uudet asiakkaat tiloihisi tai verkkopalveluusi. Ulkoinen viestintä voi olla myös myymälämainontaa, jonka avulla vahvistat ostopäätöstä - tavoitteenasi myynnin lisääminen ja keskiostoksen kasvattaminen.

Markkinointi ja mainonta

Yrityksesi hyödyntää markkinointia mahdollisesti jo sosiaalisessa mediassa. Avullamme voit tuoda tämän sisällön valmiina myös muihin viestinnän kanaviisi: info- ja kosketusnäytöille sekä verkkosivuille. Satsaa tehokkaaseen, asiakaslähtöiseen sisältöön tiloissasi sekä eri digikanavissasi ja vakuuta sen avulla asiakkaasi ja muut sidosryhmäsi.

Meidän ratkaisujen avulla voit mainostaa sisällä myymälöissäsi vahvistaaksesi asiakkaiden ostopäätöksiä tai kasvattaaksesi keskiostoksen kokoa tai vastaavasti mainostaa ikkunoissa houkutellaksesi potentiaaliset asiakkaat sisälle myymälääsi. Näyttöverkosto voi olla myös ulkona kaduilla tai voit mainostaa palveluitasi ja tuotteitasi verkkosivuilla ja mobiilissa. Tärkeää on myös optimoida näyttöjen sisältöjen kesto sijainnin mukaan, ja tässä kaikessa me osaamme auttaa.

Brändiviestintä

Brandisi on mielestämme parhaan viestinnän arvoinen

Yrityksesi brändi on yksi arvokkaimmista omaisuuksistasi. Brändisi syntyy monien tekijöiden summana, mutta me tarjoamme osaamisemme ja välineet sen levittämiseen ja vahvistamiseen.

Julkaisujärjestelmämme tarjoaa useita eri kanavia ja tapoja tehostaa brändisi näkyvyyttä niin asiakkaille palveutiloissanne tai verkkopalvelussanne kuin henkilöstölle esimerkiksi taukotiloissa.

Brändiviestintääsi tukevat myös automaattisesti sosiaalisen median sisältösi Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, jotka ovat saatavilla vakiototeutuksina palveluissamme. 

 

 

Muu sisältö - automaattisesti

Haluamme tuoda lisää tehoa viestintääsi, markkinointiisi ja myyntiisi!

Mainonta ja moni sisältö infonäytöissä muuttuu helposti tapetiksi, mikäli sitä ei katkaista välillä muulla kohderyhmääsi kiinnostavalla sisällöllä. GALAXO® -julkaisujärjestelmämme automaattisten liitäntöjen avulla mainosten ja markkinointiviestisi väliin on helppo tarjota myös muuta kohderyhmääsi kiinnostavaa sisältöä.

Voit tarjota heille esimerkiksi paikkakunnan säätietoa, mahdollisesti uutisotsikoita, muuta toimialasi informaatiota (esim. RSS-feedit) sekä valmista tietoa web-sivuiltanne tai sosiaalisen median kanavistanne. Näillä keinoin monipuolistat yritysviestintääsi!

Tehostetaan yhdessä ulkoista viestintäsi.
Olemme myös tarvittaessa apuna viestintäsi tehon mittaamassa.

Kysy lisää

Sähköposti

myynti@galaxo.fi