Automaatisoitua sisältöä

Kaikissa viestintäkanavissasi tärkeää on sisällön oikea-aikaisuus sekä sen lähes reaaliaikainen päivittyvyys. Sisältöautomaatiot tehostavat tiedon välittämistä noutamalla uusimman informaation valitsemistasi sisältö- ja datalähteistä. Mietitkö koskaan, miksi sama sisältö pitää syöttää useampaan paikkaan? Automaation avulla voit syöttää sen vain kerran valitsemaasi kanavaan.  

Tehokkuutta tiedon automatisoinnilla

Lähtökohtamme on aina ollut, että jos sisältösi on valmiina jossain, haetaan se sieltä näkyville. Näin vältetään se, että sama sisältö tuotetaan useampaan kanavaan. Olemme edelläkävijä sisältöautomaatioiden toteuttamisessa kaikkiin viestintäkanaviisi noin viidensadan liitännän ja rajapinnan kokemuksella. Olipa kyse yleisimmistä valmisohjelmistoista tai omasta kehittämästäsi ohjelmistosta, tai vaikkapa sinulle räätälöidystä softasta – saamme automatisoidun tiedon louhittua haluttuihin viestintäkanaviin.  

Lisäarvoa liiketoimintaasi

Olipa tarpeesi vaikka esimerkiksi tuotantoprosessin kehittäminen; Miten toimintaa voidaan tehostaa? Miten voisimme automatisoida toimitusprosessinne? Miten saamme halutut tiedot konserni-, yksikkö- tai osastokohtaisesti esim. hallintoon, myyntiin ja markkinointiin, viestintään, henkilöstöhallintoon tai tuotantoon näkyville?

Hyöty syntyy työn tehostumisesta

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme sisältöautomaation avulla projekteja, joiden tuloksena on parhaimmillaan saatu aikaan yli 30 henkilötyövuoden säästö vuodessa. Uskomme, että käymällä yhdessä läpi toimintoprosessisi, pystymme toteuttamaan sisältöautomaation avulla sinullekin liiketoimintaa tehostavan ja työkustannuksia oleellisesti pienentävän palvelun liittyen myyntiisi, tuotantoosi tai johonkin muuhun toimintasi prosessiin. Kysy ihmeessä lisää!

 Lue lisää liitännöistä >

Kysy lisää

Sähköposti

myynti@galaxo.fi