ODL

Oulun Diakonissalaitos on Oulussa toimiva yleishyödyllinen säätiö, joka tuottaa palveluita sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Lisäksi diakonissalaitoksella on toisen asteen ammatillista koulutusta sosiaali- ja terveysalalla Suomen Diakoniaopiston Oulun ja Ylitornion kampuksilla.

Yhtenäiset viestintäkanavat turvallisesti kauttamme

Aloitimme yhteistyön ODL:n kanssa vuonna 2004. Tällä hetkellä ODL käyttää GALAXO® -järjestelmää lähes kaikissa viestintäkanavissaan: infonäytöillä, ODL:n verkkopalvelussa ja henkilöstön intranetissä. Henkilö- ja potilastietoturva huomioiden järjestelmämme on asennettu ODL:n konesalin virtuaalipalvelimille.

ODL käyttää seuraavia GALAXO® -järjestelmän palveluita:

  • Verkkosivut ODL.fi
  • Henkilöstön intranet
  • Infonäytöt

Palveluiden helppoon käyttöön ja tiedon välittymiseen kaikkiin tarvittaviin viestintäkanaviin on kiinnitetty erityistä huomiota. Tiedon syöttäminen yhteen kanavaan jakelee sen halutulla tavalla myös muihin kanaviin. Lisäksi sosiaalinen media on kaikissa kanavissa luonnollisesti mukana.

ODL on esimerkki toteutuksestamme, jossa palvelumme on toteutettu InHouse -mallilla perinteisen SAAS-palvelumme sijaan. Kysy lisää!

Näihin vaikutimme yhdessä:
  1. Sisällön jakelun helppous
  2. Henkilöviestinnän tehostuminen
  3. Tuki ja sisältöapu yhdestä paikkaa

 

"Olemme tehneet pitkää ja tiivistä yhteistyötä vuosien ajan järjestelmien ja sisällön osalta. Molemminpuolinen luottamus ja joustavuus kaikessa toiminnassa ovat mahdollistaneet palveluittemme nopeatkin muutostarpeet. Yhteistyö välillämme jatkuu ja laajenee.

- Juha Alila, Tietohallintopäällikkö, Oulun Diakonissalaitoksen säätiö

 

 

 

www.odl.fi

Yhteistyötä jo vuodesta 2004.

 

Kysy lisää