Mehiläinen

Mehiläinen Oy on yksityinen terveydenhuoltopalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen omistajia ovat pääomasijoittaja CVC Capital Partnersin hallinnoimat rahastot, LähiTapiola-ryhmä, eläkeyhtiöt Ilmarinen ja Varma, Apteekkien Eläkekassa, Valion Eläkekassa, Valtion Eläkerahasto sekä suomalaiset yksityishenkilöt ja sijoittajat.

Lääkärikeskuksia on yli 57 ja henkilöstöä kokonaisuudessaan yli 18 800 henkilöä. Sairaaloita on 11 eri puolilla Suomea.

 

Lisäarvoa ja oikea-aikaista sisältöä asiakkaille ja henkilökunnalle

Aloitimme yhteistyön Mehiläisen kanssa vuonna 2018. Tällä hetkellä Mehiläisellä on käytössään satoja GALAXO® Infochannel:lla ylläpidettäviä infonäyttöjä yksiköissään. Näyttöjä hyödynnetään Mehiläisen Lääkärikeskuksissa, HammasMehiläisen ja HoivaMehiläisen yksiköissä ympäri Suomea niin asiakas- kuin henkilöstöviestinnässä.

Infonäyttöjen sisältö tukee Mehiläisen muita viestintäkanavia. Sisältönä ovat yrityksen valtakunnalliset kampanjat. Infonäytöt myös lisäävät Mehiläisen sosiaalisen median sisältöjen ja asiakastyytyväisyysmittarin (NPS-mittari) näkyvyyttä sillä reaaliaikaiset päivitykset palveluista ovat osa sisältöä. Sisällön visuaalinen ulkoasu toteutettiin yhteistyössä Mehiläisen kanssa. GALAXO® Infochannel:lla eri puolille Suomea sijoitettujen näyttöjen sisältö on helppo ylläpitää koko näyttöverkoston laajuudelta tai yksittäiseen näyttöön keskittyen.

Näihin vaikutimme yhdessä:

  1. Viestinnän laajentaminen tiloihin
  2. Henkilöviestinnän tehostuminen
  3. Mehiläisen brändin näkyvyyden lisääminen

www.mehilainen.fi

Alotimme yhteistyömme Mehiläisen kanssa 2018.

 

Kysy lisää