Mehiläinen

Mehiläinen Oy on yksityinen terveydenhuoltopalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen omistajia ovat pääomasijoittaja CVC Capital Partnersin hallinnoimat rahastot, LähiTapiola-ryhmä, eläkeyhtiöt Ilmarinen ja Varma, Apteekkien Eläkekassa, Valion Eläkekassa, Valtion Eläkerahasto sekä suomalaiset yksityishenkilöt ja sijoittajat.

Toimimme yhteistyössä Mehiläisen ja laajaan näyttöverkostoon laitteet toimittavan Gigantin kanssa Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa ja Keski-Euroopassa .

 

Lisäarvoa ja oikea-aikaista sisältöä asiakkaille ja henkilökunnalle

Aloitimme yhteistyön Mehiläisen kanssa vuonna 2018. Tällä hetkellä Mehiläisellä on käytössään satoja GALAXO® Infochannel:lla ylläpidettäviä infonäyttöjä yksiköissään. Näyttöjä hyödynnetään Mehiläisen Lääkärikeskuksissa, HammasMehiläisen ja HoivaMehiläisen yksiköissä ympäri Suomea niin asiakas- kuin henkilöstöviestinnässä.

Infonäyttöjen sisältö tukee Mehiläisen muita viestintäkanavia. Sisältönä ovat yrityksen valtakunnalliset kampanjat. Infonäytöt myös lisäävät Mehiläisen sosiaalisen median sisältöjen ja asiakastyytyväisyysmittarin (NPS-mittari) näkyvyyttä sillä reaaliaikaiset päivitykset palveluista ovat osa sisältöä. Sisällön visuaalinen ulkoasu toteutettiin yhteistyössä Mehiläisen kanssa. GALAXO® Infochannel:lla eri puolille Suomea sijoitettujen näyttöjen sisältö on helppo ylläpitää koko näyttöverkoston laajuudelta tai yksittäiseen näyttöön keskittyen.

Näihin vaikutimme yhdessä:

  1. Viestinnän laajentaminen tiloihin
  2. Henkilöviestinnän tehostuminen
  3. Mehiläisen brändin näkyvyyden lisääminen
  4. Konserninen eri yhtiöiden viestinnän helpottuminen

www.mehilainen.fi

Alotimme yhteistyömme Mehiläisen kanssa 2018.

 

Kysy lisää