Veisto Group

Perinteikäs perheyritys Veisto Oy suunnittelee ja valmistaa HewSaw-merkkisiä sahatavaran tuotantolinjoja Mäntyharjulla, Järvi-Suomen sydämessä. Veiston maine maailman parhaiden sahakoneiden valmistajana on kiirinyt kauas yrityksen syntysijoilta ja noin 80 % tuotannosta viedään ulkomaille. Suomen lisäksi tärkeimpiä vientialueita ovat Ruotsi, Baltia, Pohjois-Amerikka, Venäjä, Keski-Eurooppa ja eteläisen pallonpuoliskon istutusmetsävyöhykkeet. Veisto tarjoaa työtä yli 200 ammattilaiselle.

Yli 40 henkilöä työllistävä Polaria Oy on toiminut Mäntyharjussa vuodesta 1970 ja se on metallisten kylpyhuonekalusteiden markkinajohtaja Suomessa. Polaria-kylpyhuonekalusteet valmistetaan kierrätettävästä teräksestä yrityksen ympäristöä ja yhteiskuntaa tiedostavan arvomaailman mukaisesti.

Ajankohtaista henkilöstö- ja tuotantotiedottamista

Veisto Group hyödyntää infonäyttöjen verkostoa yksikköjensä kaikissa toiminnoissa; toimistossa ja tuotannossa tehdasalueella sekä henkilöstön yhteisissä sosiaalitiloissa kuten henkilökunnan ruokalassa. Konsernin Veisto Oy:n ja Polaria Oy:n tiloissa GALAXO infonäytöillä tiedotetaan ajankohtaisista henkilöstöä kiinnostavista ja heitä koskettavista aiheista. Näytöille jaetaan myös yrityksen sosiaalisen median päivitykset automatisoidusti, joten henkilöstö on kätevästi aina tietoinen myös yrityksen sosiaalisen median viimeisimmistä sisällöistä.

Osassa infonäytöistä on hyödynnetty näytön sisällön jakamista eri lohkoihin, joihin kuhunkin voi lisätä sisältöä halutusti. Näin näyttöruudulle saadaan kerralla helposti ja samanaikaisesti esille esimerkiksi yleistä tiedotettavaa sisältöä, YLE Uutisvirran sisältöä, henkilöstöravintolan ajantasainen ruokalista sekä yrityksen vierailija-tiedot. Tämä mahdollistaa henkilöstölle nopean kokonaiskäsityksen tärkeistä asioista - vain yhdellä vilkaisulla.

Mihin yhdessä vaikutimme:

  1. Ajantasainen henkilöstöviestintä
  2. Informaation jakelun nopeutuminen
  3. Yhtäaikainen tiedottaminen yrityksen kaikkiin toimintoihin

"Käyttö on helppoa ja ajastusmahdollisuuden ansiosta sisäisten infojen tieto on ajankohtaista ja oleellista."
- Hanna Himanen
, Markkinointi, Polaria Oy


"GALAXO on tuonut sisäiseen viestintään nopeutta, helppoutta ja ennenkaikkea toimintavarmuutta."
- Lari Oranen, Järjestelmäasiantuntija, Veisto Oy

 

www.hewsaw.com/company
www.polaria.fi

Veisto Group on tullut asiakkaaksemme vuonna 2018.

 

Kysy lisää

Sähköposti

anu.toljamo@galaxo.fi