Topi-Keittiöt

Topi-Keittiöt Oy on asumisen ammattilainen ja luotettava kumppani, yksi Suomen suurimmista kiintokalusteiden valmistajista. Yrityksen keittiömyymälöitä löytyy yli 20 kautta maan!

Topi-Keittiöiden mallistosta löytyvät nykyaikaiset ja toimivat kiintokalusteet kaikkiin koteihin ja tiloihin. Toimivia, tunnelmallisia ja laadukkaita kodin kalusteita – Suomessa suomalaiseen makuun.

Oikea-aikaista informaatiota kaikille kohderyhmille - tuotannosta asiakkaisiin asti

Topi-Keittiöt viestii info-ja mainosnäyttöjen avulla kaikille kohderyhmille. Tuotannon taukotiloissa jaetaan henkilöstö- ja tuotantoinformaatiota, sillä infonäyttö on lähes kymmenen kertaa tehokkaampi tiedottaja kuin perinteinen A4-paperilappu. Myös työturvallisuutta pystytään parantamaan henkilöstönäyttöihin toteutetuilla turvallisuustiedotteilla.

Hallinnon puolella näyttöjen sisältö on osin samantyylistä tiedottamista, mutta siellä näytöillä painottuu mainonta ja tuoteinformaatio. Sisällön ajantasaisuutta vahvistavat uutisotsikot ja säätiedot, jotka on helppo lisätä näytölle GALAXO Infochannel -järjestelmän ylläpidosta.

Myös myymälöihin on viety mainosnäyttöjä. Topi-Keittiöiden Espoon lippulaivamyymälä, jossa kaikkien kalusteryhmien yhteydessä tuodaan kalustekohtaiset tiedot näkyville pienille näytöille. Mainoskampajat ja tuoteinformaatio taas näkyvät myymälässä suurelta mainosnäytöltä.

Sosiaalinen media näkyville kaikkiin tiloihin

Topi-keittöt hyödyntävät sosiaalisen median kanaviansa (Facebook ja Instagram) sisältöä myös infonäytöillä automaatiisen

Näyttöjen sijoittelu:

  • Tuotannon taukotilat
  • Hallinnon tilat
  • Myymälät
  • Kalusteryhmien yhteydessä

Kaikkia näyttöjä ohjataan ja niiden sisältöjä hallinnoidaan keskitetysti GALAXO® Infochannel -ohjelmistoilla.

 

Näihin vaikutimme yhdessä:

  1. Henkilöstöviestinnän tehostuminen
  2. Tiedonkulun nopeutuminen
  3. Mainonnan ja tuotetiedon jakelun tehostuminen

 

"Olemme erittäin tyytyväisiä GALAXO® infonäyttöjen tuomaan lisäarvoon toiminnallemme.  Sisältö on toimivaa ja näyttää hyvältä.

- Riitta Ojala-Fors, Myyntijohtaja, TOPI-Keittiöt Oy

 

 

www.topi-keittiot.fi

Yhteistyömme Topi-Keittiöt Oy:n kanssa käynnistyi vuonna 2016.

 

Kysy lisää

Sähköposti

tapio.siurua@galaxo.fi