Topi-Keittiöt

Topi-Keittiöt Oy on asumisen ammattilainen ja luotettava kumppani, yksi Suomen suurimmista kiintokalusteiden valmistajista. Yrityksen keittiömyymälöitä löytyy yli 20 kautta maan! Topi-Keittiöiden mallistosta löytyvät nykyaikaiset ja toimivat kiintokalusteet kaikkiin koteihin ja tiloihin. Toimivia, tunnelmallisia ja laadukkaita kodin kalusteita – Suomessa suomalaiseen makuun.

Oikea-aikaista informaatiota kaikille kohderyhmille - tuotannosta asiakkaisiin asti

Topi-Keittiöt viestii info-ja mainosnäyttöjen avulla kaikille kohderyhmille. Tuotannon taukotiloissa jaetaan henkilöstö-, tuotanto ja turvallisuusinformaatiota, sillä infonäyttö on lähes kymmenen kertaa tehokkaampi tiedottaja kuin perinteinen A4-paperilappu. Infonäytön sisällön ajantasaisuutta vahvistavat uutisotsikot, säätiedot ja sosiaalisen median sisällöt, jotka on helppo lisätä näytölle GALAXO® Infochannel -järjestelmän ylläpidosta.

Topi-Keittiöiden Espoon lippulaivamyymälä, jossa kaikkien kalusteryhmien yhteydessä tuodaan kalustekohtaiset tiedot näkyville pienille näytöille. Mainoskampajat ja tuoteinformaatio ovat esillä myymälän suurella mainosnäytöllä.

Näyttöjen sijoittelu:

  • Tuotannon taukotilat
  • Hallinnon tilat
  • Myymälät
  • Kalusteryhmien yhteydessä

Kaikkia näyttöjä ohjataan ja niiden sisältöjä hallinnoidaan keskitetysti GALAXO® Infochannel -ohjelmistolla.

 

Näihin vaikutimme yhdessä:

  1. Henkilöstöviestinnän tehostuminen
  2. Tiedonkulun nopeutuminen
  3. Mainonnan ja tuotetiedon jakelun tehostuminen

 

"Olemme erittäin tyytyväisiä GALAXO® infonäyttöjen tuomaan lisäarvoon toiminnallemme.  Sisältö on toimivaa ja näyttää hyvältä.

- Riitta Ojala-Fors, Myyntijohtaja, TOPI-Keittiöt Oy

 

 

www.topi-keittiot.fi

Yhteistyömme Topi-Keittiöt Oy:n kanssa käynnistyi vuonna 2016.

 

Kysy lisää

Sähköposti

tapio.siurua@galaxo.fi