Kajaanin kaupunki

Kajaaniin valmistunut Lehtikankaan monitoimitalo hyödyntää tilaviestinnässään GALAXO® Infochannel-järjestelmää. Rakennukseen on sijoittunut laajasti Kajaanin kaupungin sivistyspalveluita.Kajaaniin valmistunut Lehtikankaan monitoimitalo hyödyntää tilaviestinnässään GALAXO® Infochannel-järjestelmää. Rakennukseen on sijoittunut laajasti Kajaanin kaupungin sivistyspalveluita.

Lehtikankaan koulussa toimivat esimerkiksi:

  • Peruskoulu lk. 1-9 (750 oppilasta), erityisen tuen luokat harjaantumisopetuksesta alkaen
  • Päiväkoti (noin 100 lasta) pidennetyllä aukioloajalla
  • Kirjasto
  • Kajaanin kaupungin tuotantokeittiö
  • Nuorisotyön tilat; vanhan liikuntasalin yhteydessä

Palvelun infonäyttö- ja AV-toteutuksista vastasi kokonaisuudessaan paikallinen yhteistyökumppanimme, kajaanilainen AV-kolmio. Projektista vastannut Teemu Karsikas AV-kolmiolta toteaa, että projekti oli haastava, koska toteutuksessa käytettiin monipuolisesti uusinta laite- ja ohjelmistotekniikkaa:

"Yhteistyö infonäyttöjen, niiden liitäntöjen ja sisältöjen toteutuksen osalta Galaxo Oy:n kanssa on sujunut mainiosti. Myös loppuasiakas on ollut erittäin tyytyväinen nyt toteutettuun, toimivaan digipalvelukokonaisuuteen. Muutenkin yhteistyömme Galaxon ja meidän välillä on rehellistä ja reilua; kahden pohjoissuomalaisen pitkään toimineen yrityksen vuoropuhelua asiakkaidemme parhaaksi.

- Teemu Karsikas, AV-Kolmio

 

Kysy lisää

Sähköposti

myynti@galaxo.fi