Ympäristöministeriö

Suomen ympäristöministeriö on hallintoelin, joka vastaa valtioneuvoston ja eduskunnan käsittelyyn tulevien ympäristö- ja asuntoasioiden valmistelusta. Sen hallinnonalaan kuuluvat Suomen ympäristökeskus (SYKE) ja Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA). Ministeriö toimii kansallisesti ja kansainvälisessä yhteistyössä.

Infonäytöillä kiinteistön reaaliaikaista energianseurantaa, sosiaalisen median sisältöjä sekä henkilöstö- ja asiakastiedotteita

Ympäristöministeriöllä on käytössään infonäytöt monipuoliseen viestintään niin asiakkaille kuin henkilöstöllekin. Palvelutilojen näytöillä tiedotetaan asiakkaita ja välitetään ministeriön sosiaalisen median sisältöjä. Henkilöstötiloissa näytöillä tiedotetaan sosiaalisen median sisältöjen ja muun yleisen tiedotuksen lisäksi julkisen liikenteen aikatauluista sekä kiinteistön energiankäytöstä.

Infonäyttöjen sisältöjä:

  • Yleinen informaatio
  • Henkilöstötiedotus
  • Asiakastiedotus
  • Ympäristöministeriön sosiaalinen media (Instagram, Twitter)
  • Julkisen liikenteen aikataulut (HSL)
  • Kiinteistön energiankäyttö

Ympäristöministeriön Aleksanterinkatu 7:n kiinteistöstä näytetään infonäytöillä lähes reaaliaikainen kiinteistön energiankäyttö - niin kulutus kuin tuottokin. Se on yksi kattavimmista kiinteistöenergian seurantatotetuksista Suomessa, ja esimerkiksi sähkönkulutuksen mittaamiseen käytetään noin 120 erillistä sähkömittaria. Tämän toteutimme yhteistössä Ympäristöministeriön, Helsingin Yliopiston ja Galaxo Oy:n kanssa.

 

Näihin vaikutimme yhdessä:

  1. Kiinteistön energiankäytön seuranta
  2. Henkilöstöviestinnän tehostuminen
  3. Työviihtyvyyden lisääminen

 

www.ym.fi

Ympäristöministeriö, Helsingin Yliopisto ja Galaxo Oy ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2012.

 

Kysy lisää

Sähköposti

tapio.siurua@galaxo.fi