Lantmännen Agro

Lantmännen Agro on maatalousyrittäjän kumppani koko arvoketjussa pellosta pöytään. Yrityksellä on vuosikymmenten kokemus suomalaisesta maatalouselinkeinosta sekä kannattavan ja kestävän maatalouden edistämisestä. Toiminnan ytimessä on osaava henkilöstö kautta maan.

Keskitettyä asiakasviestintää myymälöissä

Aloitimme yhteistyön Lantmännen Agron kanssa vuonna 2020. Tavoitteena oli helpottaa asiakasviestintää myymälöissä ympäri Suomen sekä tarjota itsenäisenä yrittäjinä toimiville kauppiaille mahdollisuus parantaa myymäläkohtaista viestintää. Yritys hyödyntää sisällöissään soittolistoja sekä kauppiaat voivat tämän lisäksi luoda täsmä-kampanjatyökalulla ajankohtaisia omaan myymälään liittyviä markkinointikampanjoita ja tapahtumamainontaa.

Lantmännen Agro hyödyntää infonäyttöjä myös sisäisessä viestinnässä. Eri paikkakunnilla sijaitsevilla rehutehtailla vuorotyössä työskenteleville pystytään jakamaan tietoa ajantasaisesti.

Näihin vaikutimme yhdessä

1. Sisällöntuotannon helppous valtakunnallisesti
2. Yhteisen markkinoinnin vaivattomuus
3. Kauppiaiden markkinointityön tehostuminen myymälöissä

”Infonäyttöjen avulla on vaivatonta tehdä monipuolista asiakasviestintää myymälöissä. Meillä on paljon videomateriaalia, jota jaamme näytöillä, ja helpommin tulee tehtyä materiaalit myymälän infonäytöille myös ihan pienemmistä kampanjoista. Se, että järjestelmään voi ajastaa kulloinkin ajankohtaiset kampanjasisällöt, on todella loistavaa.

Galaxon kanssa on ollut helppoa tehdä töitä, sillä apua on ollut hyvin tarjolla ja koulutus järjestelmän käyttöön on ollut kattavaa."

- Anu Pekkarinen, Markkinointi- ja viestintäspesialisti, Lantmännen Agro

www.lantmannenagro.fi

Kysy lisää

Sähköposti

myynti@galaxo.fi