Galaxossa tapahtuu
25.10.2018

Mehiläinen luottaa digiviestinnässään GALAXO® Infochanneliin

Mehiläinen viestii myös GALAXO® Infochannel:n infonäytöillä

Digitaalinen viestintä nykyaikaisilla infonäyttötoteutuksilla rakentaa uudenlaisia viestintäkanavia ja palvelukonsepteja muun viestinnän tueksi ja lisäarvoksi. Galaxo ja Mehiläinen aloittivat yhteistyön pilotoimalla infonäyttöjen viestinnällistä käyttöä Töölön lääkärikeskuksessa. Tällä hetkellä GALAXO® Infochannel:lla hallitaan keskitetysti yli 50:n näytön verkostoa.

Mehiläinen jakaa infonäytöillään tiedotteita, opastavia videoita ja esittelee toimipisteiden palveluita. Infonäytöt myös lisäävät Mehiläisen sosiaalisen median sisältöjen ja asiakastyytyväisyysmittarin (NPS-mittari) näkyvyyttä sillä reaaliaikaiset päivitykset palveluista ovat osa sisältöä. Sisällön visuaalinen ulkoasu toteutettiin yhteistyössä Mehiläisen kanssa. GALAXO® Infochannel:lla eri puolille Suomea sijoitettujen näyttöjen sisältö on helppo ylläpitää koko näyttöverkoston laajuudelta tai yksittäiseen näyttöön keskittyen.

 

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläinen hoitaa, hoivaa ja huolehtii vuosittain yli miljoonasta asiakkaasta. Mehiläisen yli 360 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 14 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

 

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu sähköisten digikanavien asiantuntija. Kehitämme asiantuntijuuttamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, innovoimalla ja kehittämällä uusia tuote- sekä palvelukonsepteja Asiakkaidemme käyttöön. Tarjoammekin näin Asiakkaillemme parhaat palvelu- ja järjestelmäkokonaisuudet GALAXO® -tuotteillamme erilaisista web- ja intranetpalvelusita lähtien aina info- ja kosketusnäyttöratkaisuihin asti. Kumppaneinamme ovat markkinoiden johtavat ammattinäyttö- ja päätelaitevalmistajat.

Lisätietoja:
Tapio Siurua
044 551 5110
tapio.siurua at galaxo.fi

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.