Galaxossa tapahtuu
23.11.2017

Uudessa Neste Nelosparkissa mainostetaan digitaalisilla GALAXO® infonäytöilläUudella huoltoasemalla Neste Nelosparkissa näytöille on helppo päivittää ajantasaiset menu- ja hinnastotiedot. Digitaalisten menunäyttöjen sisältö on vaivattomasti ajastettavissa vuorokauden aikojen mukaan halutulla tavalla; esimerkiksi lounasvaihtoehdot on helppo ajastaa näytöille näkyviin vain lounasaikaan. Herkullisten Ala Carte- ja hampurilaisannosten kuvat, tarkemmat sisältö- ja hintatiedot on järjestelmän avulla nopea päivittää ja tiedot näytöillä auttavat asiakasta päätöksentekoprosessissa tämän valitessa sopivaa annosta listoilta.

Näytöillä on myös helppo tiedottaa ajankohtaisista tuotekampanjoista ja tuotetarjouksista päivittäistavaramyymälän puolella. Kahvilatuotteiden mainostaminen puolestaan onnistuu näppärästi kohteen kahvilanäytöltä. Kaikkien näyttöjen sisältöjen ylläpito onnistuu helposti - yhdellä GALAXO® Infochannel - järjestelmällä.

Nesteen huoltoasema Nelosparkki sijaitsee Kuivaniemessä Valtatie 4:n varrella. Nelosparkista löytyy monipuolinen ruokavalikoima ja hyvin varustettu päivittäistavaramyymälä. Herkullinen lounas tarjolla noutopöydästä joka päivä 11-15. Neste Nelosparkista löytyy myös sähköautojen latauspiste.

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu sähköisten informaatiokanavien asiantuntija. Kehitämme asiantuntijuuttamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, innovoimalla ja kehittämällä uusia tuote- sekä palvelukonsepteja Asiakkaidemme käyttöön. Tarjoammekin näin Asiakkaillemme parhaat laite-, järjestelmä- ja palvelukokonaisuudet erilaisista verkkopalveluista lähtien aina info- ja kosketusnäyttöratkaisuihin asti.

Lisätietoja:
Anu Toljamo
044 551 5148
anu.toljamo at galaxo.fi

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.