Galaxossa tapahtuu
09.11.2017

Uusi monitoimitalo sai arvoisensa digiviestintätoteutuksen

Kajaaniin valmistunut Lehtikankaan monitoimitalo hyödyntää tilaviestinnässään GALAXO® Infochannel-järjestelmää. Rakennukseen on sijoittunut laajasti Kajaanin kaupungin sivistyspalveluita.
Lehtikankaan koulussa toimivat esimerkiksi:

  • Peruskoulu lk. 1-9 (750 oppilasta), erityisen tuen luokat harjaantumisopetuksesta alkaen
  • Päiväkoti (noin 100 lasta) pidennetyllä aukioloajalla
  • Kirjasto
  • Kajaanin kaupungin tuotantokeittiö
  • Nuorisotyön tilat; vanhan liikuntasalin yhteydessä

Palvelun infonäyttö- ja AV-toteutuksista vastasi kokonaisuudessaan paikallinen yhteistyökumppanimme, kajaanilainen AV-kolmio. Projektista vastannut Teemu Karsikas AV-kolmiolta toteaa, että projekti oli haastava, koska toteutuksessa käytettiin monipuolisesti uusinta laite- ja ohjelmistotekniikkaa:

"Yhteistyö infonäyttöjen, niiden liitäntöjen ja sisältöjen toteutuksen osalta Galaxo Oy:n kanssa on sujunut mainiosti. Myös loppuasiakas on ollut erittäin tyytyväinen nyt toteutettuun, toimivaan digipalvelukokonaisuuteen.Muutenkin yhteistyömme Galaxon ja meidän välillä on rehellistä ja reilua; kahden pohjoissuomalaisen pitkään toimineen yrityksen vuoropuhelua asiakkaidemme parhaaksi".

Konttorikolmio Oy:n AV-kolmio on nykyaikaisiin audiovisuaalisiin laitteisiin ja järjestelmiin erikoistunut asiantuntija, jonka ensiluokkainen kädenjälki näkyy ja kuuluu niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin tiloissa päiväkodeista yökerhoihin.

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu sähköisten informaatiokanavien asiantuntija. Olemme toteuttaneet yli 1 000 asiakasprojektia hyödyntäen niin verkkopalveluiden kuin infonäyttöjen tarjoamia mahdollisuuksia. Kehitämme asiantuntijuuttamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, sekä innovoimalla että kehittämällä uusia tuote- ja palvelukonsepteja Asiakkaidemme käyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat laite-, järjestelmä- ja palvelukokonaisuudet lähtien erilaisista verkkopalveluista infonäyttöratkaisuihin.


Lisätietoa toteutuksesta antavat:

Teemu Karsikas, Konttorikolmio Oy - AV kolmio
puh. 040 014 0573
teemu.karsikas at avkolmio.fi

Anu Toljamo
puh. 044 551 5148
anu.toljamo at galaxo.fi

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.