Galaxossa tapahtuu
05.10.2017

PPV Lex hyödyntää GALAXO® -tuotteita digitaalisissa palveluissaan

PPV Lex:in uudistettu web-palvelu on toteutettu toimimaan kaikissa päätelaitteissa. Myöhemmin yhteistyötämme on tarkoitus laajentaa GALAXO®-järjestelmän muihin kanaviin (intranet, extranet). Näillä kanavilla PPV Lex pystyy jatkossa tarjoamaan tietoturvallisia ja tehokkaita välineitä asiakkaittensa digitaaliseen asiointiin.

PPV Lex:n digitaali-asiantuntija Jussi Puutio kertoo, että nopealla aikataululla toteutettu web-projekti sujui yhdessä Galaxo Oy:n kanssa sujuvasti ja vaivattomasti. "On tarpeellistakin pysähtyä miettimään mitä me oikeasti haluamme yrityksestämme kertoa. Web-projekti antaa siihen oivallisen tilaisuuden".
Mukana projektissa oli oululainen sarjakuvapiirtäjä Ilpo Koskela, jonka käsialaa ovat uudistettu yrityslogo ja sivulle toteutetut sarjakuvat. "Yhteistyö kaikkien toimijoiden välillä on sujunut erinomaisesti", Jussi Puutio kiittelee.

PPV Lex on oululainen juridisia palveluita tarjoava yritys. Asiantuntijoilla on monipuolinen kokemus asianajotoiminnasta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Yrityksen vahvuutena on hyvä kotimaisen ja kansainvälisen pk-sektorin yritystoiminnan tuntemus, laaja toimialatuntemus sekä monipuolinen osaamis- ja kokemuspohja.

GALAXO® järjestelmä on helppokäyttöisin monikanavainen palveluratkaisu kaikkiin digitaalisiin viestintäkanaviin. Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu digitaalisen informaation asiantuntijatalo.

Lisätietoja:
Tapio Siurua
044 551 5110
tapio.siurua at galaxo.fi

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.