Galaxossa tapahtuu
12.10.2017

GALAXO® järjestelmä vei lämmitysöljyn myynnin verkkoon Satakunnan Osuuskaupalla

Uusi aina aukioleva lämmitysöljynmyynti sivusto avattiin osoitteeseen https://www.satakuntalammitysoljy.fi. Sivusto takaa nyt lämmitysöljyn saatavuuden 24/7. Lisäksi sivustolla on aina ajantasaiset ja omistajille edulliset hinnat.


Lämmitysöljyn tilaaminen on nyt siis loppuasiakkaalle helppoa. Tämän lisäksi ensiarvoisen tärkeää on ollut lämmitysöljyn toimitusprosessin helpottaminen.
Galaxon roolin keskiössä on ollut ymmärtää osuuskauppojen toimitusprosesseja. Automaatio sekä integraatiot eri lämmitysöljyn toimitusprosessin vaiheissa ovat taanneet toimivan kokonaisuuden jo kahdeksalle osuuskaupalle.

Koko paketti toteutetaan Galaxon toimesta, määrittelystä jatkokehitykseen.

Satakunnan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama, vastuullisesti palveleva paikallinen yritys, joka toimii osana S-ryhmää. Osuuskauppa harjoittaa päivittäistavara- ja käyttötavarakauppaa, ravintolakauppaa sekä polttoneste- ja liikennemyymäläkauppaa. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille.

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu sähköisten informaatiokanavien asiantuntija. Olemme toteuttaneet yli 1 000 asiakasprojektia hyödyntäen niin verkkopalveluiden kuin infonäyttöjen tarjoamia mahdollisuuksia. Kehitämme asiantuntijuuttamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, sekä innovoimalla että kehittämällä uusia tuote- ja palvelukonsepteja Asiakkaidemme käyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat laite-, järjestelmä- ja palvelukokonaisuudet lähtien erilaisista verkkopalveluista infonäyttöratkaisuihin.

Lisätietoja:
Henri Pesonen
044 9748400
henri.pesonen@galaxo.fi

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.