Galaxossa tapahtuu
13.03.2017

Fennovoiman Hanhikiven koulutuskeskukseen kosketusnäyttöpalvelu opastamaan ja tiedottamaan


Hanhikivi 1 koulutuskeskus

Fennovoiman viestintä on käyttöönottanut toimittamamme räätälöidyn kosketusnäyttöpalvelun Hanhikiven koulutuskeskuksessa. Keskuksessa oli tarve interaktiiviselle ratkaisulle, joka toimii päivittäin infonäyttönä keskuksen kävijöille ja jota voidaan hyödyntää myös kohteen esittelyyn yleisötilaisuuksissa. Ratkaisussa oli tärkeää myös helppo päivitettävyys ja mahdollisuus hyödyntää näyttöä myös passiivisena infonäyttönä.

Toimittamassamme palvelussa näytöltä voi mm. selata internetiä, Fennovoimaa sosiaalisessa mediassa ja lähialueen palvelutarjontaa sekä tutustua keskuksen ajankohtaisiin tiedotteisiin. Muulloin näyttö toimii kuva- tai videomateriaalia esittävänä infonäyttönä. Koko sisältö on Fennovoiman viestintätiimin päivitettävissä selain-pohjaisen hallinnan kautta eikä vaadi erillisiä asennettavia sovelluksia.

Tutustu kohteeseen tarkemmin.

Fennovoiman Hanhikivi 1 -ydinvoimalaitosyksikkö rakennetaan Pohjois-Pohjanmaalle Pyhäjoelle. Voimalayksikkö on nimeltään FH1 sijoituspaikkansa Hanhikiven mukaan. Rakennushanke ja toiminnassa oleva voimalaitos luovat Pyhäjoen lähialueelle erilaisten teollisten palveluiden kysynnän vähintään 60 vuodeksi.

GALAXO® järjestelmä on helppokäyttöisin monikanavainen palveluratkaisu kaikkiin digitaalisiin viestintäkanaviin. Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu digitaalisen informaation asiantuntijatalo.

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.