Galaxossa tapahtuu
10.03.2017

Itäkeskuksen TE-toimistolle monikäyttöinen infonäyttöratkaisu

Galaxo Oy toteutti Itäkeskuksen TE-toimistolle monikäyttöisen infonäyttöratkaisun, jota voidaan hyödyntää esitystekniikkana live-esiitymisissä esimerkiksi rekrytointitilaisuuksissa. Muina aikoina infonäytöt toimivat asiakaspalvelutilan opasteina ja asiakastiedon välittäjinä menestystarinoineen.

GALAXO® Infochannelia hyödyntävät myös alueelliset TE-toimistot Pohjois-Pohjanmaalla ja Pohjois-Savossa. GALAXO® Infochannel:in avulla voidaan yhdenmukaistaa valtakunnallista ja kohdentaa alueellista digitaalista asiakasinformaatiota.

KEHA-keskus ohjaa, kehittää ja palvelee palvelujensa piirissä olevia organisaatioita uusien sähköisten välineiden käyttöönotossa. Itäkeskuksen TE-toimisto on valtakunnallinen pilottikohde, jossa KEHA:n palveluita kehitetään hyödytäen mm. uusimpia digitaalisia viestintäratkaisuja.

 

KEHA-keskus on valtakunnallinen, maantieteellisesti hajautetulla toimintamallilla ja verkostomaisesti toimiva ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintopalveluja tuottava virasto.

GALAXO® järjestelmä on helppokäyttöisin monikanavainen palveluratkaisu kaikkiin digitaalisiin viestintäkanaviin. Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu digitaalisen informaation asiantuntijatalo.

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.