Galaxossa tapahtuu
01.11.2017

Linnan Kehitys Oy hallinnoi tila- ja tarjoiluvarauksia GALAXO® tuotteilla

Hämeenlinnassa Innoparkin kiinteistöjen aulatiloissa käytössä olevat GALAXO® Infonäytöt auttavat toimitiloissa asioivien käyttäjien ja vierailijoiden tiedottamisessa sekä opastamisessa. Infonäyttöjä on sijoitettu myös neuvottelu- ja kokoustilojen yhteyteen tiedottamaan kokousvarauksista. GALAXO® tilavarausjärjestelmällä varataan kiinteistöissä neuvottelutilat sekä kokouksiin tarvittavat tarjoilut. Joustava GALAXO® järjestelmä mahdollistaa tilavarausten automaattisen päivittymisen infonäytöille; esitettävät tiedot ovat näytöillä näin aina ajantasaiset.

Linnan Kehitys Oy omistaa yhdessä Hämeenlinnan kaupungin kanssa Linnan Kiinteistökehitys Oy:n, joka toimii vapailla markkinoilla omistaen ja kehittäen elinkeinokiinteistöjä ja tarjoten ratkaisuja kokonaisvaltaisista rakennuttamisen asiantuntijapalveluista aina valmiisiin toimitiloihin asti. Yhtiö omistaa yli 32 000 m2 vuokrattavaa tilaa erityyppisissä kiinteistöissä. Innoparkin Visamäessä, Moreenissa ja Lammilla sijaitsevat toimitilapalvelut kattavatkin kaikki tarpeelliset tila-, liiketoiminnan tuki-, yhteisö- ja kiinteistöpalvelut. Tiloissa pienikin yritys saa pääkonttoritasoiset puitteet.

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu sähköisten informaatiokanavien asiantuntija. Kehitämme asiantuntijuuttamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, innovoimalla ja kehittämällä uusia tuote- sekä palvelukonsepteja Asiakkaidemme käyttöön. Tarjoammekin näin Asiakkaillemme parhaat laite-, järjestelmä- ja palvelukokonaisuudet erilaisista verkkopalveluista lähtien aina info- ja kosketusnäyttöratkaisuihin asti.

Lisätietoja:
Anu Toljamo
044 551 5148
anu.toljamo at galaxo.fi

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.