Galaxossa tapahtuu
26.10.2017

Neste Oulun Baari kehittää palveluitaan ja lisää myyntiään GALAXO® järjestelmän avulla

Asiakkaan valintapäätöksen helpottaminen oli Neste Oulun Baarille päätavoitteita GALAXO® infonäyttöjen hankintaa mietittäessä. "Asiakkaiden on helppo valita mieleisensä annos, kun annokset ovat houkuttelevasti esillä infonäytöissä. Etenkin a´la carte-annosten myynti on kasvanut merkittävästi", yrittäjä Jussi Jaakkola toteaa.

GALAXO® Infochannel -järjestelmän sisältö elää Neste Oulun Baari Maikkulassa vuorokauden ajan mukaan. Järjestelmän ajastus huolehtii soveltuvien sisältöjen näkyvyydestä ja runsaan palvelutarjonnan muokkautumisesta ajankohdan mukaan. Esimerkiksi aamulla viestitään aamupala-asioista ja yöllä mainostetaan yömenua.

Oulun Baarissa on käytössä myös GALAXO® Web -palvelu. GALAXO® järjestelmän mukaisesti yhdestä osoitteesta onnistuu helposti sekä web-sivujen että infonäyttöjen ylläpito. Liitoksen myötä tiedon syöttäminen tapahtuu vain yhteen palveluun, josta sitä kätevästi voidaan hyödyntää muissakin digikanavissa. GALAXO® järjestelmää hyödynnetään myös yrityksen sisäisessä viestinnässä  henkilöstötiedottamisen tehostajana ja tukijana. "On tärkeää kertoa henkilöstölle heitä koskettavista ajankohtaisista asioista sekä varmistaa tiedon katkeamaton jakelu", Jussi Jaakkola sanoo.

Palvelun kokonaistoteutuksesta vastasi Galaxo Oy:n tekninen ja graafinen tiimi tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. 

Ympäri vuorokauden asiakkaitaan palvelevan Neste Oulun Baarin toimintakonseptiin kuuluvat ravintolapalveluiden lisäksi liikenneasemapalvelut, päivittäistavaramyymälä, autojen ja peräkärryjen vuokraus sekä autonpesut. Lisäksi tiloista löytyvät kabinetti- ja saunatilat 30 henkilölle. Näitä tiloja voi vuokrata kokouksiin sekä erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Tutustu: www.oulunbaari.fi

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu sähköisten informaatiokanavien asiantuntija. Olemme toteuttaneet yli 1 000 asiakasprojektia hyödyntäen niin verkkopalveluiden kuin infonäyttöjen tarjoamia mahdollisuuksia. Kehitämme asiantuntijuuttamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, sekä innovoimalla että kehittämällä uusia tuote- ja palvelukonsepteja Asiakkaidemme käyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat laite-, järjestelmä- ja palvelukokonaisuudet lähtien erilaisista verkkopalveluista infonäyttöratkaisuihin.

Lisätietoja:

Anu Toljamo
044 551 5148
anu.toljamo@galaxo.fi

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.