Galaxossa tapahtuu
09.07.2015

GALAXO® Infochannel Sähköinen menutaulu Ravintola Spoonissa

Haukiputaan Virpiniemessä avattiin toukokuun alkupuolella uudistettu Ravintola Spoon, joka palvelee Virpiniemi Golfin klubitalolla. Samalla ravintolaan hankittiin upouudet infonäytöt, jotka ovat vastanneet yrittäjän odotuksia. Spooniin hankittiin yhteensä neljä näyttöä, sillä kokemukset näytöistä olivat niin hyvät yrityksen toisen toimipisteen, Oulun Baari Maikkulan, infonäyttötoteutuksen perusteella.

 

Ravintola Spoonissa näytöillä pyörivät lounaslistat sekä erilaisia tuotelistauksia, tuotenostoja ja videoita. Ravintolan yhteyshenkilön Jussi Jaakkolan mielestä näyttöjen paras ominaisuus on niiden helppokäyttöisyys sekä se, että niiden avulla tietyn tuotteen saa nostettua kätevästi esille. Näytöillä pyörivät tuotteet menevätkin Jaakkolan mukaan yleensä parhaiten kaupaksi.

Asiakkailtakin on tullut paljon positiivista palautetta. Näyttöjen graafinen ilme ja siisti ulkonäkö sekä tyylikkäät ja hyvälaatuiset kuvat ovat keränneet kehuja. ”Kyllähän ne tuollaiset näytöt olla pitää”, totesi eräs asiakas. Henkilöstökin on ollut tyytyväinen näyttöihin, sillä niitä on ollut helppo päivittää ja kuvista on saanut tehdä omantyylisiään.


Ravintola Spoon sijaitsee Virpiniemessä Haukiputaan Kiviniemessä. Spoon on avoinna kesäkaudella joka päivä klo 08-22.

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.