Galaxossa tapahtuu
03.06.2015

GALAXO® Infochannel ympäristöministeriön viestinnän tueksi

Ympäristöministeriön tavoitteena on olla yhteistyöhakuinen johtava vaikuttaja kestävän kehityksen, hyvän elinympäristön ja monimuotoisen luonnon turvaamisessa nykyisille ja tuleville sukupolville. Ministeriö muutti loppukeväästä 2015 uusiin tiloihin, jotka peruskorjattiin energiatehokkaiksi.

GALAXO® Infochannel -projekti aloitettiin ympäristöministeriön kanssa syksyllä 2014. Helsingin ydinkeskustassa, Aleksanterinkatu 7:ssä sijaitseva kiinteistö otettiin käyttöön loppukeväästä 2015. Kiinteistössä infonäyttöjä käytetään sekä sisäiseen että ulkoiseen viestintään. Sisäisen viestinnän näytöt on sijoitettu kiinteistön ylempiin kerroksiin ja ulkoisen viestinnän näytöt aulatiloihin sekä kadulle aukeavaan ikkunaan.

GALAXO® Infochannel -järjestelmän avulla energiatiedottaminen on helppoa

Remontoidussa kiinteistössä energiatiedottaminen on tärkeässä roolissa – GALAXO® Infochannel -järjestelmän avulla tiedot välittyvät tehokkaasti kiinteistön käyttäjille. Infonäytöille tuodaan tietoa ympäristöministeriön ajankohtaisista hankkeista ja muista keskeisistä teemoista, sosiaalisen median kanavista ja itse toimitilarakennuksen reaaliaikaisesta energiankulutuksesta. Energiatietoa tuottaa Galaxo Oy:n yhteistyökumppani Granlund Oy.

Infonäyttöjen sisältönä on myös muun muassa ympäristöministeriön sisäinen henkilöstötiedottaminen, tapahtumat ja tilaopastaminen. Ulkopuolisille vieraille suunnatuilla näytöillä pyörii muun muassa Twitter-feed, HSL:n ratikka-aikataulut, energiaviestintää sekä ajankohtaisia tiedotteita ym.fi-sivustolta. Myös ympäristöministeriön aihepiiriin liittyviä brändikuvia pyöritetään näytöillä.

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.