Galaxossa tapahtuu
27.05.2015

Utajärven kunnalta positiivista palautetta GALAXO® Infochannel –infonäytöistä

Utajärven kunta aloitti yhteistyön Galaxon kanssa jo vuonna 1997, ja viimeisimpänä yhteisenä projektina ovat olleet GALAXO® Infonäytöt. Näyttöjä on sijoitettu Utajärven kunnassa muun muassa kauppoihin, terveysasemalle, taajama-alueelle, leipomoon ja kunnanvirastoon.

GALAXO® Infonäytöt ovat vastanneet Utajärven kunnan odotuksia. Kuntalaisilta on tullut pelkästään positiivista palautetta. Kunnan asukkaat kertovat, että kaupan kassajonossa tai terveysasemalla omaa vuoroa odotellessa kunnan asiat tulevat hetkessä luetuiksi kätevästi ilman vaivaa. Kunnan tiedotuksia ei voi olla huomaamatta arkisia asioita hoitaessaan. Näyttöjä toivotaan olevan enemmänkin.

Utajärven kunta hankki näytöt avuksi kuntalaisviestintään. Tarkoituksena oli saada toimiva viestintäkanava kuntalaisille, jonka kautta kuntatietoa ja informaatiota ajankohtaisista tapahtumista olisi helppo välittää kunnan asukkaille. Infonäyttöjen rinnalla käytössä on myös GALAXO® Intranet ja GALAXO® Web-julkaisujärjestelmä.

Utajärven kunta sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnan itäosassa, noin 60 kilometrin päässä Oulusta. Tutustu kunnan web-sivustoon osoitteessa www.utajarvi.fi

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.