Viestisi välittämistä varten - Galaxo Oy

Galaxo Oy - asiantuntijoiden yritys

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu sähköisten informaatiokanavien asiantuntija. Olemme toteuttaneet yli 1 000 projektia asiakkaillemme, joissa hyödynnetään erillaisia verkkopalveluita ja infonäyttöjä sekä kosketusnäyttöjä yhtenäisenä hallittuna digitaalisena informaatiokanavana. Kehitämme palveluita asiakkaillemme tutkimusyhteistyössä kumppaneidemme kanssa, sekä innovoimalla ja testaamalla uusia tuote- ja palvelukonsepteja. Tarjoamme asiakkaillemme parhaan palvelukokonaisuuden ratkaisun määrittelystä suunnitteluun, toteutukseen, käyttöönottoon sekä ylläpitoon ja jatkokehitykseen.

 

Tutustu meihin

GALAXO:ssa tapahtuu

19.10.2017
Intranet - yrityksen sisäinen sosiaalinen media
Intranetin käyttöastetta ja vuorovaikutusta on mahdollista lisätä ja kehittää ajattelemalla kanavaa yrityksen sisäisenä sosiaalisena mediana. Tiedotteiden kommenttiosiot, keskustelupalstat ja ryhmätyöalustat tekevät sisällön kuluttamisesta miellyttävää.
Lue lisää
12.10.2017
GALAXO® järjestelmä vei lämmitysöljyn myynnin verkkoon Satakunnan Osuuskaupalla
Satakunnan Osuuskauppa liittyi seitsemän muun alueosuuskaupan joukkoon digitalisoimaan lämmitysöljyn myyntiä Galaxon avulla.
Lue lisää
09.10.2017
GALAXO® Infochannel 5.3 - nopeampi käyttöliittymä, uudistettu esikatselu
GALAXO® Infochannel on suomalainen avainlippu tuote, jolla saat viestisi näkyville ruudunkokoon katsomatta. Infonäyttö on tehokas väline viestintään, mainontaan ja opastamiseen. GALAXO® Infochannel tekee sisällönhallinnasta helppoa ja vaivatonta.
Lue lisää
05.10.2017
PPV Lex hyödyntää GALAXO® -tuotteita digitaalisissa palveluissaan
PPV Lex ottaa käyttöönsä GALAXO® Web-tuotteet uusituissa responsiivisissa www-sivuissaan. Sivustolta löytyy paljon ajankohtaista tietoa yritysten toimintaan liittyvistä ajankohtaisista laki- ja vastuuasioista.
Lue lisää
04.10.2017
Galaxo onnittelee Aalto -yliopistoa Arkkitehtuuri Finlandiasta
Aalto-yliopiston Harald Herlin-oppimiskeskus voitti Arkkitehtuurin Finlandia-palkinnon. Harald Herlin-oppimiskeskuksessa - samoin kuin Otaniemen alueen Otakaari 1:ssä sekä Dipolissa - on käytössä GALAXO® kosketusnäytöt tilojen käyttäjien opastamiseen.
Lue lisää
28.09.2017
GALAXO® Infochannel palvelupistenäytöt parantavat asiakaskokemusta Oulu10:ssä
Infonäytöt tehostavat viestintää Oulu10:n asiakaspalvelupisteissä. Kompaktin kokoisilla 10"-infonäytöillä on helppo muistuttaa palvelupisteissä asioivia kiinnostavista ajankohtaisista tapahtumista, näytöksistä sekä asioista.
Lue lisää
GALAXO® -järjestelmä auttaa palvelujen tunnettuuden lisäämisessä, palvelutarjonnan ristiin markkinoinnissa sekä yrityksen sidosryhmätiedottamisessa.

"Säästämme markkinointikustannuksissa; viestintäkanava maksaa nopeasti itsensä takaisin. Lisäksi aika julisteiden ja ilmoitusten suunnittelusta voidaan käyttää hallittuun sisällöntuotantoon."

GALAXO® Infochannel -kosketusnäytöt aulatiloissa tehostamassa energiainformointia, kiinteistötiedottamista sekä palveluviestintää.

"Järjestelmän avulla pystymme kertomaan tilojen käyttäjille kehitystoiminnastamme sekä näyttämään käytännössä miten paljon kiinteistö kuluttaa ja miten itse käyttäjät pystyvät vaikuttamaan kulutukseensa pienillä arkipäiväisillä teoilla."

Ketjun yhteisen materiaalin lisäksi GALAXO® Infochannel -järjestelmä mahdollistaa apteekkien oman markkinointimateriaalin tuottamisen sekä esittämisen.

"Meille käytännönläheisyys, joustavuus sekä kivuton ja nopea sisällön päivittäminen ovat ykkösasioita. Galaxon ratkaisusta voi hyvällä syyllä sanoa, että se on edelläkävijä omalla sektorillaan."

Lisää julkaisuja
Galaxo

Digitaalisten palveluiden kokonaistoimittaja

Sähköisen viestinnän suunnittelu
Infonäyttöratkaisut
  Graafinen suunnittelu Tila- ja laitesuunnittelu
Kosketusnäyttöratkaisut 
 Käyttäjätutkimukset ja konseptoinnit    Verkkopalvelut  Intra- ja extranet-ratkaisut

 

Lue lisää

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
info@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.

Galaxo on tehty suomessa       Galaxo Oy luotettava kumppani        Galaxo suomalainen vastuunkantaja 2013