Viestisi välittämistä

Galaxo Oy

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu digitaalisten informaatiokanavien asiantuntija. Olemme joustava digi-yhteistyökumppaninne pitkälle tulevaisuuteen. Kumppanuutemme asiakkaittemme kanssa ovat yleensä hyvin pitkiä, jopa vuosikymmenien mittaisia.

GALAXO®-järjestelmään olemme toteuttaneet yhdessä asiakkaittemme kanssa reilusti yli 1 000 infonäyttö-, kosketusnäyttö-, verkkosivu- ja palveluportaali -ympäristöä. GALAXO®-järjestelmä on kotimainen monikanavaympäristö digivestinnän ja mainonnan hallintaan sisältäen Digital Signage, Web ja Intranet -ympäristöt. Sama viesti voidaan jakaa kerralla kaikkiin kanaviin!
Sisällön automatisoimiseksi järjestelmässämme on valmiit liitännät SOME-palveluihin ja yleisimpiin ohjelmistoihin sekä asiakaskohtaisiin järjestelmiin. Kaikkiaan noin 500 eri ulkoiseen lähteeseen.

Haluamme olla tehostamassa teidänkin toimintaanne; kasvattamassa myyntiä, parantamassa sisäistä tai ulkoista viestintää, nopeuttamassa tiedon jakelua, tehostamassa toimintaprosesseja - tai saamassa aikaan kustannussäästöjä. Myös mittaamassa digiviestinnästänne saatavia hyötyjä. Yhteistyö kanssamme takaa lisäarvoa liiketoimintaanne.  

 Tarjoamme käyttöönne kumppanuuden, markkinoiden parhaan palvelukokonaisuuden digipalveluidenne määrittelystä suunnitteluun, toteutukseen, käyttöönottoon sekä ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Maksuton suomalainen puhelintukemme on käytössäsi. Olemme mukananne toimintanne kehittyessä.

Olipa tarpeenne mikä tahansa, otahan yhteyttä.

 

Tutustu meihin

GALAXO:ssa tapahtuu

07.11.2019
Kaleva Media viestii infonäyttöjen avulla työntekijöilleen organisaation arvoista ja nykyhetken tapahtumista reaaliajassa
Kaleva Media on monimediayhtiö, jonka palveluksessa työskentelee vuonna 2019 noin 800 ihmistä. Galaxo toimitti Kaleva Medialle heidän eri toimipisteisiinsä yhteensä 28 infonäyttöä, joissa toimii GALAXO® Infochannel -ohjelmisto.
Lue lisää
18.09.2019
Kuntalaisnäyttö tavoittaa kuntalaiset!
Infonäytöt ovat kustannustehokas väline tuoda kunnan viestintä näkyviin juuri sinne missä kuntalaiset liikkuvat, asioivat ja viettävät aikaa!
Lue lisää
26.04.2019
LG webOS 4.0 Smart Signage Platform ammattinäytöt ja playerit yhteensopivia GALAXO® Infochannel:n kanssa!
GALAXO® Infochannel on suomalainen avainlipputuote, jolla saat viestisi näkyville ruudun kokoon katsomatta. Infonäyttö on tehokas väline viestintään, mainontaan ja opastamiseen. GALAXO® Infochannel tekee sisällönhallinnasta helppoa ja vaivatonta.
Lue lisää
GALAXO® Infochannel -kosketusnäytöt aulatiloissa tehostamassa energiainformointia, kiinteistötiedottamista sekä palveluviestintää.

"Järjestelmän avulla pystymme kertomaan tilojen käyttäjille kehitystoiminnastamme sekä näyttämään käytännössä miten paljon kiinteistö kuluttaa ja miten itse käyttäjät pystyvät vaikuttamaan kulutukseensa pienillä arkipäiväisillä teoilla."

GALAXO® -järjestelmä auttaa palvelujen tunnettuuden lisäämisessä, palvelutarjonnan ristiin markkinoinnissa sekä yrityksen sidosryhmätiedottamisessa.

"Säästämme markkinointikustannuksissa; viestintäkanava maksaa nopeasti itsensä takaisin. Lisäksi aika julisteiden ja ilmoitusten suunnittelusta voidaan käyttää hallittuun sisällöntuotantoon."

"GALAXO® -järjestelmän käyttö alensi mainontakustannuksiamme sekä tehosti valuuttakurssitiedottamistamme."

"Haimme Galaxon infonäyttöillä tehokkaampaa käyttöä näyteikkunoillemme. Koimme saavamme yrityksellemme ja näyteikkunoihin nykyaikaisempaa ilmettä näyttöjen avulla."
 

Lisää julkaisuja
Galaxo

Digitaalisten palveluiden kokonaistoimittaja

Sähköisen viestinnän suunnittelu
Infonäyttöratkaisut
  Graafinen suunnittelu Tila- ja laitesuunnittelu
Kosketusnäyttöratkaisut 
 Käyttäjätutkimukset ja konseptoinnit    Verkkopalvelut  Intra- ja extranet-ratkaisut

 

Lue lisää

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.