18.09.2019

Kuntalaisnäyttö tavoittaa kuntalaiset!

Sähköisesti tiedottaminen näkyviin juuri sinne missä kuntalaiset liikkuvat!
Kuntalaisnäytöt ovat helppo ja kustannustehokas tapa tuoda tapahtumat ja tiedotteet näkyviin kauppoihin, pankkeihin ja kunnan palveluyksiköihin (esim. kunnantalo, kirjasto, terveyskeskus, liikuntapaikat, päiväkodit).

Mitä juuri tänään paikkakunnalla tapahtuu?
Kuntalaisnäyttöjen avulla kuntalaiset näkevät ajankohtaiset tiedot päivittäin asioidessaan kuntakeskuksissa. Näytöillä voi myös tarjota kolmansille osapuolille (esim. järjestöt ja yhdistykset) tehokkaan tiedotuskanavan suoraan kuntalaisille.

Kunnan viestintä tehostuu ja päivittäin tavoitettujen kuntalaisten määrä kasvaa oleellisesti - parhaimmillaan moninkertaistuu!

Ajantasaista sisältöä kaikista digikanavista kuntalaisnäytöille - automaattisesti
Tämä uusi viestintäkanava ei vaadi saman sisällön tuottamista uudelleen moneen eri paikkaan. GALAXO® Infochannel infonäytöt sisältävät valmiit liitännät useisiin eri digikanaviin. Liitäntöjen avulla voidaan tuoda uusimmat ilmoitukset, uutiset ja tapahtumat esimerkiksi kunnan verkkopalveluista suoraan infonäytöillä esitettäväksi sisällöksi.

Muuta automaattisesti päivittyvää sisältöä ovat esimerkiksi paikallissää (kaikki Suomen paikkakunnat), kello, nimipäivät ja YLE-uutiset. Myös mikä tahansa RSS-syöte voidaan liittää osaksi infonäyttöjen sisältöä.

Sosiaalinen media ja sisällönpäivittämistä helpottavat sivupohjat
Facebook, Instagram, Twitter voidaan liittää suoraan osaksi kuntalaisnäyttöjen sisältöä. Eikä pelkästään yhtä sosiaalisen median tiliä, vaan kaikki organisaation sosiaalisen median sisällöt.

GALAXO® Infochannel -infonäytöt mahdollistavat kuva- ja videosisällön, sekä sisältöeditorilla helposti muokattavat teksti- ja tiedotussisältöjen esittämisen.

Nopea ja helppo kuntalaisnäyttöjen käyttöönotto
Käyttöönotto ei vaadi mitään ohjelmistoasennuksia, sillä toimitamme infonäytöt valmiiksi konfiguroituina ja tarvittaessa avaimet käteen -paikalleen asennettuina. Käyttöönottoomme sisältyy aina infonäyttöjen käyttöön ja sisällön päivitykseen perehdytys.

Lisäksi asiakaspalvelumme auttaa kaikissa infonäyttöihin liittyvissä asioissa!

Uskallamme väittää, että tarjoamamme GALAXO® Infochannel -kuntalaisnäytöt ovat markkinoiden helppokäyttöisin viestintäratkaisu!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja:

Anu Toljamo, Avainasiakaspäällikkö
044 551 5148
anu.toljamo at galaxo.fi

Galaxo myynti
044 551 5310

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

 

-----

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu digikanavien ja -sisältöjen asiantuntija. Yli 22 vuoden ajan olemme kasvattaneet asiantuntijuuttamme yhdessä kumppaneidemme kanssa, innovoimalla ja kehittämällä uusia tuote- ja palvelukonsepteja asiakkaidemme käyttöön. GALAXO® -tuotteiden ominaisuudet on aina rakennettu asiakkaamme viestin ehdoilla.

Digitaalisen viestinnän mahdollisuuksien ja käyttötapojen jatkuvasti kehittyessä ja muuttuessa on GALAXO® -tuotteiden monikanavaisuus ja ylivoimainen liitettävyys asiakkaallemme tae siitä, että viesti menee perille helposti, tehokkaasti ja oikeaan aikaan - vielä vuosienkin kuluttua. Kumppaneinamme tässä työssä ovat useat sisällöntuottajat, ohjelmistotalot ja markkinoiden johtavat ammattinäyttö- ja päätelaitevalmistajat.

GALAXO® on yrityksellemme rekisteröity tuotemerkki Euroopassa

 

 

Kysy lisää

Sähköposti

myynti@galaxo.fi