Kaikki informaatiokanavat yhdellä järjestelmällä
GALAXO® Ohjelmistotuotteita käytetään sisäiseen viestintään ja henkilökunnan aktivoimiseen.

"Galaxo on pystynyt esittämään ideoita ja ratkaisuvaihtoehtoja meidän haasteisiin mm. intran uudistamisessa sekä asiakasinfotaulun toteutuksessa."

GALAXO® ohjelmistotuotteiden avulla kunta tiedottaa aktiivisesti kuntalaisille, yrittäjille, matkailijoille ja muille sidosryhmille.

"Kunnan nettisivujen uudistuksessa löysimme ratkaisut kaikkiin asiakaslähtöisiin ongelmiimme ja Galaxo on toiminut joustavasti erikoistenkin tarpeidemme osalta."
 

GALAXO® Infochannel -kosketusnäytöt aulatiloissa tehostamassa energiainformointia, kiinteistötiedottamista sekä palveluviestintää.

"Järjestelmän avulla pystymme kertomaan tilojen käyttäjille kehitystoiminnastamme sekä näyttämään käytännössä miten paljon kiinteistö kuluttaa ja miten itse käyttäjät pystyvät vaikuttamaan kulutukseensa pienillä arkipäiväisillä teoilla."

Lisää julkaisuja
Galaxossa tapahtuu
16.06.2016
Kauppakeskus Valkea on kokemuskeskus monikanavaiselle kuluttajalle
GALAXO® Infochannel -järjestelmä valittiin digitaalisten esitysten kanavaksi kauppakeskuksen tehokkaaseen ja moderniin tapaan mainostaa ja tiedottaa asiakkaille.
Lue lisää
31.05.2016
Kaupunkilaispalveluiden moniosaaja - digitaalista opastusta ja kokonaisvaltaista palvelua Oulu10:ssä
Digitaaliset ja interaktiiviset infonäytöt toimivat kanavana niin opastus- kuin asiakaspalveluissa. Vuodesta 2011 lähtien kaupungin palveluita on esitetty digitaalisilla näytöillä Oulu10:n asiakaspalvelupisteen aulatilassa. Oulu10 uudisti Torikatu 10 asia
Lue lisää
03.05.2016
GALAXO® mainos- ja asiakasnäytöt tukevat apteekkiketjun kokonaisviestintää
Mainos- ja asiakasnäytöt ovat uusi ja henkilökohtaisempi kanava apteekin sähköiselle markkinointiviestinnälle. Konseptin menestyksen salaisuus on ajankohtainen, kiinnostava ja tiedottava sisältö terveyden alalta.
Lue lisää

Galaxo Oy - asiantuntijoiden yritys

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu sähköisten informaatiokanavien asiantuntija.Olemme toteuttaneet yli 1 000 asiakasprojektia hyödyntäen niin verkkopalveluiden kuin info- ja kosketusnäyttöratkaisujen tarjoamia mahdollisuuksia. Kehitämme asiantuntijuuttamme tutkimusyhteistyössä kumppaneidemme kanssa, sekä innovoimalla ja testaamalla uusia tuote- ja palvelukonsepteja. Tarjoamme asiakkaillemme parhaan palvelukokonaisuuden määrittelystä suunnitteluun, toteutukseen, käyttöönottoon sekä ylläpitoon ja jatkokehitykseen.

 

Tutustu meihin

Galaxo

Digitaalisten palveluiden kokonaistoimittaja

Sähköisen viestinnän suunnittelu
Infonäyttöratkaisut
  Graafinen suunnittelu Tila- ja laitesuunnittelu
Kosketusnäyttöratkaisut 
 Käyttäjätutkimukset ja konseptoinnit    Verkkopalvelut  Intra- ja extranet-ratkaisut

 

Lue lisää

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
info@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.

Galaxo on tehty suomessa       Galaxo Oy luotettava kumppani        Galaxo suomalainen vastuunkantaja 2013