Viestisi välittämistä varten - Galaxo Oy

Galaxo Oy - asiantuntijoiden yritys

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu sähköisten informaatiokanavien asiantuntija. Olemme toteuttaneet yli 1 000 projektia asiakkaillemme, joissa hyödynnetään erillaisia verkkopalveluita ja infonäyttöjä sekä kosketusnäyttöjä yhtenäisenä hallittuna digitaalisena informaatiokanavana. Kehitämme palveluita asiakkaillemme tutkimusyhteistyössä kumppaneidemme kanssa, sekä innovoimalla ja testaamalla uusia tuote- ja palvelukonsepteja. Tarjoamme asiakkaillemme parhaan palvelukokonaisuuden ratkaisun määrittelystä suunnitteluun, toteutukseen, käyttöönottoon sekä ylläpitoon ja jatkokehitykseen.

 

Tutustu meihin

GALAXO:ssa tapahtuu

29.12.2017
Hyvää Uutta Vuotta 2018
Säilyttäköön Uusi Vuosi sen mitä rakastat - Tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat - Ja vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat
Lue lisää
22.12.2017
Rauhallista Joulua
Galaxo Oy:n henkilöstö toivottaa kaikille Asiakkailleen ja Yhteistyökumppaneilleen sekä kaikille ihmisille Joulurauhaa.
Lue lisää
05.12.2017
Suomi 100 vuotta
Meissä elävät ja sydämissämme säilyvät kaikki ne aiemmat ja nykyiset sukupolvet, jotka ovat Suomemme eteen taistelleet ja työtä tehneet. Ylpeinä mutta nöyrinä jatkakaamme tuota perinnettä kaikissa toimissamme Rakkaan Isänmaamme parhaaksi.
Lue lisää
30.11.2017
Galaxo Oy haluaa kunnioittaa 100-vuotiasta Suomea yhdessä Asiakkaittensa kanssa
Minun Suomeni - kaunein päällä maan
Lue lisää
23.11.2017
Uudessa Neste Nelosparkissa mainostetaan digitaalisilla GALAXO® infonäytöillä
Ajantasaiset menu- ja hinnastotiedot on helppo esittää ja nopea päivittää digitaalisten infonäyttöjen avulla. Näytöillä esitettävä sisältö on vaivattomasti myös ajastettavissa vuorokauden aikojen mukaan halutulla tavalla.
Lue lisää
15.11.2017
Sosiaalisen median sisällöt infonäytöille
Kiristääkö pantaasi manuaalinen sisällönpäivitystarve organisaationne infonäyttöverkostoon?
Lue lisää
GALAXO® Web, GALAXO® Intranet ja GALAXO® Infochannel -tuotteiden avulla Utajärvi on tehostanut kuntalais- ja henkilöstötiedottamistaan.

"GALAXO® -tuotteet olleet ovat toimintavarmoja ja helppokäyttöisiä. Niitä on myös kehitetty tarpeittemme mukaisesti pitkän yhteistyömme varrella. Voin suositella."

GALAXO® Infochannel -infonäytöt toimivat tilatiedottajina, kertoen kohteiden energiankulutuksen tasosta sekä ajankohtaisista asioista.

"Infonäytöt ovat tärkeä osa Senaatti-kiinteistöjen energianhallinnan konseptia. Ilman niitä emme olisi päässeet asetettuihin tavoitteisiin."
 

Ketjun yhteisen materiaalin lisäksi GALAXO® Infochannel -järjestelmä mahdollistaa apteekkien oman markkinointimateriaalin tuottamisen sekä esittämisen.

"Meille käytännönläheisyys, joustavuus sekä kivuton ja nopea sisällön päivittäminen ovat ykkösasioita. Galaxon ratkaisusta voi hyvällä syyllä sanoa, että se on edelläkävijä omalla sektorillaan."

Lisää julkaisuja
Galaxo

Digitaalisten palveluiden kokonaistoimittaja

Sähköisen viestinnän suunnittelu
Infonäyttöratkaisut
  Graafinen suunnittelu Tila- ja laitesuunnittelu
Kosketusnäyttöratkaisut 
 Käyttäjätutkimukset ja konseptoinnit    Verkkopalvelut  Intra- ja extranet-ratkaisut

 

Lue lisää

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.

    Galaxo on tehty suomessa       Galaxo Oy luotettava kumppani