Viestisi välittämistä varten - Galaxo Oy

Galaxo Oy - digiasiantuntijasi

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu digitaalisten informaatiokanavien asiantuntija. Tahtonamme on olla joustava digi-yhteistyökumppanisi pitkälle tulevaisuuteen tekniikoiden kehittyessä. Osoituksena tästä, kumppanuutemme asiakkaittemme kanssa ovat keskimäärin hyvin pitkiä, jopa vuosikymmeniä.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme reilusti yli 1 000 infonäyttö-, kosketusnäyttö- ja verkkosivu-projektia. Asiakkaittemme informaation jakelun tai toiminnan tehostamiseksi olemme toteuttaneet vuodesta 2000 kehittämäämme GALAXO® -järjestelmään noin 500 liitäntää muihin ulkoisiin järjestelmiin. 

Me emme myy tuumia tai herzejä - pelkkää tekniikkaa tai softaa, vaan lisäarvoa liiketoimintaasi.
Haluamme yhdessä kanssasi olla tehostamassa toimintaasi; kasvattamassa myyntiäsi, parantamassa viestintääsi, nopeuttamassa tiedon jakeluasi, tehostamassa toimintaprosessiasi tai saamassa aikaan kustannussäästöjä.  

 Tarjoamme käyttösi kumppanuuden, markkinoiden parhaan palvelukokonaisuuden digipalvelusi määrittelystä suunnitteluun, toteutukseen, käyttöönottoon sekä ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Olipa tarpeesi mikä tahansa, otahan yhteyttä.

 

Tutustu meihin

GALAXO:ssa tapahtuu

18.09.2019
Kuntalaisnäyttö tavoittaa kuntalaiset!
Infonäytöt ovat kustannustehokas väline tuoda kunnan viestintä näkyviin juuri sinne missä kuntalaiset liikkuvat, asioivat ja viettävät aikaa!
Lue lisää
26.04.2019
LG webOS 4.0 Smart Signage Platform ammattinäytöt ja playerit yhteensopivia GALAXO® Infochannel:n kanssa!
GALAXO® Infochannel on suomalainen avainlipputuote, jolla saat viestisi näkyville ruudun kokoon katsomatta. Infonäyttö on tehokas väline viestintään, mainontaan ja opastamiseen. GALAXO® Infochannel tekee sisällönhallinnasta helppoa ja vaivatonta.
Lue lisää
26.04.2019
Uusia tuettuja infonäyttöjä - Samsung SMART Signage Platform 6.0 (SSSP6) ammattinäytöt!
GALAXO® Infochannel on suomalainen avainlipputuote, jolla saat viestisi näkyville ruudun kokoon katsomatta. Infonäyttö on tehokas väline viestintään, mainontaan ja opastamiseen. GALAXO® Infochannel tekee sisällönhallinnasta helppoa ja vaivatonta.
Lue lisää
GALAXO® Web, GALAXO® Intranet ja GALAXO® Infochannel -tuotteiden avulla Utajärvi on tehostanut kuntalais- ja henkilöstötiedottamistaan.

"GALAXO® -tuotteet olleet ovat toimintavarmoja ja helppokäyttöisiä. Niitä on myös kehitetty tarpeittemme mukaisesti pitkän yhteistyömme varrella. Voin suositella."

GALAXO® Infochannel -kosketusnäytöt aulatiloissa tehostamassa energiainformointia, kiinteistötiedottamista sekä palveluviestintää.

"Järjestelmän avulla pystymme kertomaan tilojen käyttäjille kehitystoiminnastamme sekä näyttämään käytännössä miten paljon kiinteistö kuluttaa ja miten itse käyttäjät pystyvät vaikuttamaan kulutukseensa pienillä arkipäiväisillä teoilla."

Ketjun yhteisen materiaalin lisäksi GALAXO® Infochannel -järjestelmä mahdollistaa apteekkien oman markkinointimateriaalin tuottamisen sekä esittämisen.

"Meille käytännönläheisyys, joustavuus sekä kivuton ja nopea sisällön päivittäminen ovat ykkösasioita. Galaxon ratkaisusta voi hyvällä syyllä sanoa, että se on edelläkävijä omalla sektorillaan."

Lisää julkaisuja
Galaxo

Digitaalisten palveluiden kokonaistoimittaja

Sähköisen viestinnän suunnittelu
Infonäyttöratkaisut
  Graafinen suunnittelu Tila- ja laitesuunnittelu
Kosketusnäyttöratkaisut 
 Käyttäjätutkimukset ja konseptoinnit    Verkkopalvelut  Intra- ja extranet-ratkaisut

 

Lue lisää

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.