Galaxossa tapahtuu
15.09.2014

GALAXO® kosketusnäyttö täydentää Senaatti-kiinteistöjen Käyttäjäsähköprojektin viestintää

Galaxo Oy on toteuttanut Senaatti-kiinteistöjen Käyttäjäsähköprojektiin kosketusnäyttöpalvelun, joka tukee projektin tavoitetta osallistaa kiinteistöjen käyttäjät energiansäästötoimenpiteisiin. Kosketusnäytöt täydentävät käyttäjäsähköprojektin sähköistä viestintää Galaxo Oy:n jo aiemmin toimittamien infonäyttöjen ja www-palvelun (www.senergia.fi) rinnalla.

Kosketusnäytöillä kiinteistön vierailijat ja käyttäjät voivat perehtyä käyttäjäsähköprojektiin sekä kiinteistön kulutustietoihin. Päivä- ja kuukausitasoiset energiankulutustiedot päivittyvät yhteistyökumppaneiden tietokannoista GALAXO® -palvelun monipuolisten liitosmahdollisuuksien myötä. Energiaviestinnän ohella näytöillä voi perehtyä muun muassa Senaatti-kiinteistöjen tarjoamiin palveluihin, kiinteistön toimintaohjeisiin ja yhteystietoihin. Kosketusnäytön lepotilaa voidaan hyödyntää infonäytön tavoin tiedottamiseen nostamalla esiin ajankohtaisia aiheita.

Senaatti-kiinteistöjen Käyttäjäsähköprojektin tavoitteena on alentaa kiinteistöjen käyttäjäsähkön kulutusta. Tavoitteeseen pyritään vaikuttamalla käyttäjien sähkönkäyttötottumuksiin osallistamisen ja tiedottamisen avulla. Ihmisiä autetaan ymmärtämään oman toimintansa ympäristövaikutukset ja oivaltamaan omat vaikutusmahdollisuutensa. Vähitellen sähkön säästämisestä tulee osa normaalia työpaikkakäyttäytymistä.

 

 

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.