Galaxossa tapahtuu
04.12.2018

Galaxo Oy 22 vuotta

Galaxo Oy täyttää tänään 4.12.2018 kaksikymmentäkaksi vuotta.
Menemme kärjessä vakavissaan, mutta välillä kieli poskellakin täysillä eteenpäin.

Toimialallamme yritysten elinkaari on keskimäärin huomattavasti lyhyempi.
Mikä on perusta näin pitkälle yrityshistorialle?

Varmasti tärkein syy on kestävät pitkään jatkuneet asiakkuutemme sekä pitkäaikainen ja sitoutunut henkilökuntamme. Useat nykyiset asiakkuudet ova alkaneet jo 90-luvulla. Samoin osa henkilökunnastamme on tullut taloon jo 2000-luvun alussa. Pitkän matkaa olemme molempien kanssa yhdessä kulkeneet. Nähneet digitalisaation vyöryn kaikkeen elämäämme ja liiketoimintaamme. Ja olleet omalta osaltamme sitä eteen päin viemässä.

Kaikki nämä vuodet olemme pyrkineet palvelemaan mahdollisimman hyvin ja reagoimaan nopeasti asiakkaittemme erilaisiin digi- ja sisältötarpeisiin. Useasti voisi puhua ennemminkin kumppanuudesta kuin perinteisestä asiakas-myyjä suhteesta.
Erittäin palkistevaa monessakin mielessä on ollut näiden vuosien varrella auttaa omalta osaltamme asiakkaitamme ja heidän henkilöstöään kehittämään organisaationsa toimintaa ja samalla heidän omaa  osaamistaan.

Toki väärinymmärryksiä on matkan varrelle joskus sattunut, mutta ne on aina hoidettu nopeasti kuntoon. Edelleenkin haluamme pystyä katsomaan kaikkia silmiin. Luottamus on ansaittava oikealla tekemisellä.

Jokaisella yrityksellä on arvomaailmansa. Ne ovat useimmilla hyvin samakaltaisia. Niiden käytännön toteuttaminen onkin sitten eri tarinansa. Meillä nämä perimmäiset arvot menevät hetkellisen hyödyn edelle; ovat menneet aina, ja menevät jatkossakin.
Jos vielä pystyt yhdistämään henkilökohtaisen ja edustamasi yrityksen arvomaailman, luultavasti olet oikeassa paikassa töissä.

Alusta alkaen meillä on ollut arvojemme lisäksi toiminnallisia periaatteita joita haluamme jatkossakin noudattaa:

  • Emme ole koskaan myyneet mitään sellaista mistä emme ole nähneet hyötyä asiakkaallemme
  • Kaikki toimintamme perustuu asiakkaittemme tarpeisiin, se ohjaa myös kaikkea GALAXO® -järjestelmämme kehitystyötä
  • Kunnoitamme kaikkia sopimuksia, suullisiakin. Samoin arvostamme yhteistyökumppaneitamme ja  kilpailijoitamme
  • Kaikki asiakkaamme hyödyntävät jossain muotoa GALAXO® -järjestelmää
  • Emme tee alihankintaa, vaan keskitymme kehittämään omia tuotteitamme
  • Kunnoitamme henkilökuntamme yksityisyyttä ja perhe-elämää. Ensin perhe ja lähimmäiset, sitten vasta työ. Kun kotona on kaikki hyvin, näkyy se myös työpaikalla.

Oppimisenhaluisina ja elämänjanoisina menemme yksilöinä ja yrityksenä yhdessä kohti muuttuvaa digihuomista. Ja aloitamme 23. toimintavuotemme.

-----

 

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu digikanavien ja -sisältöjen asiantuntija. Yli 22 vuoden ajan olemme kasvattaneet asiantuntijuuttamme yhdessä kumppaneidemme kanssa, innovoimalla ja kehittämällä uusia tuote- ja palvelukonsepteja asiakkaidemme käyttöön. GALAXO® -tuotteiden ominaisuudet on aina rakennettu asiakkaamme viestin ehdoilla. Kantavana ajatuksenamme on koko ajan ollut myös, että emme myy mitään, mitä asiakkaamme ei tarvitse, mistä asiakkaamme ei hyödy.

Digitaalisen viestinnän mahdollisuuksien ja käyttötapojen jatkuvasti kehittyessä ja muuttuessa on GALAXO® -tuotteiden monikanavaisuus ja ylivoimainen liitettävyys asiakkaallemme tae siitä, että viesti menee perille helposti, tehokkaasti ja oikeaan aikaan - vielä vuosienkin kuluttua. Kumppaneinamme tässä työssä ovat useat sisällöntuottajat, ohjelmistotalot ja markkinoiden johtavat ammattinäyttö- ja päätelaitevalmistajat.

GALAXO® on yrityksellemme rekisteröity tuotemerkki Euroopassa

 

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.