Galaxossa tapahtuu
15.05.2018

Topi-Keittiöt Oy informoi ja mainostaa GALAXO® Infochannelin avulla

Topi-Keittiöiden lippulaivamyymälässä Vantaalla Tammiston kauppatiellä otettiin ensimmäisenä Topi-myymälänä käyttöön myymälän kattava infonäyttötoteutus.

Jo ovella asiakkaille tarjotaan Topi-Kalusteen tuotetietoa, mainontaa ja kampanjoita suurella julistenäytöllä.  Myös kaikkien kalusteryhmien yhteydessä on pienet tuotetietonäytöt, joissa kerrotaan kunkin kalusteen materiaalit, ominaisuudet ja hinta.
Kauppias Mika Tryggin mielestä infonäytöt tehostavat kalusteryhmäkohtaisen tiedon esilletuontia; paperilapuista kalusteiden yhteydessä on voitu luopua.

Myös muut tärkeimmät myymälät tullaan varustamaan vastaavalla kokonaisuudella.

Topi-Keittiöiden pääkonttorilla Kalajoella infonäytöt otetaan käyttöön syksyllä hallinnon ja tuotannon työntekijöiden tiedottamista ja infomaation jakelua varten.

"Infonäytöt toimivat apuna tuoteinformaation jakelussa ja tietojen ylläpito sekä päivittäminen on nopeaa. Ne korvaavat tehokkaasti paperilappujen päivittämisen ja lähettelyn", Topi-keittiöiden markkinointijohtaja Riitta Ojala-Fors toteaa. "Yhteistyö Galaxo Oy:n kanssa on sujunut kaikin puolin sovitulla tavalla. Voin suositella."

Kodin parhaimmat hetket syntyvät ammattitaitoisen suunnittelun ja innovatiivisten ratkaisujen tuloksena. Topi-Keittiöt Oy on arvostettu suomalainen kiintokalustevalmistaja, keittiösuunnittelun edelläkävijä sekä kodin säilytystilojen osaaja. Jälleenmyyjäverkosto erittäin kattava.

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu digitaalisten informaatiokanavien asiantuntija. Kehitämme asiantuntijuuttamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, innovoimalla ja kehittämällä uusia tuote- sekä palvelukonsepteja Asiakkaidemme käyttöön. Tarjoammekin näin Asiakkaillemme parhaat laite-, järjestelmä- ja palvelukokonaisuudet erilaisista verkkopalveluista lähtien aina info- ja kosketusnäyttöratkaisuihin asti.

Lisätietoja:
Tapio Siurua
044 551 5110
tapio.siurua at galaxo.fi

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.