Galaxossa tapahtuu
04.10.2017

Galaxo onnittelee Aalto -yliopistoa Arkkitehtuuri Finlandiasta

Arkkitehtuurin Finlandia-palkinnon sai tänä vuonna Alvar Aallon suunnitteleman kampuskirjaston peruskorjaus Espoon Otaniemessä. OP Ryhmän pääjohtaja Reijo Karhisen mukaan Harald Herlin-oppimiskeskuksen peruskorjauksessa onnistuttiin rohkealla otteella uutta luoden nykyaikaistamaan rakennuksen käyttötarkoitus. Lopputulos vertautuu siihen ilmiöön ja valtavaan murrokseen, jonka käyttövoimana ovat nopeasti kehittyvät teknologiat ja digitalisaatio.

Harald Herlin-oppimiskeskuksessa - samoin kuin Otaniemen alueen Otakaari 1:ssä sekä Dipolissa - on käytössä GALAXO® kosketusnäytöt tilojen käyttäjien opastamiseen. Kosketusnäyttöjen karttatoimintojen avulla käyttäjien on helppo navigoida haluamaansa kohteeseen tai selvittää kohteiden tilojen tapahtumat ja kurssitarjonta helposti. Kansainvälisessä Otaniemessä näytöillä on myös tietysti valittavissa kieliversiot. Lisäksi kaikissa neuvottelu- ja koulutustiloissa on ovenpielissä infonäytöt, jotka esittävät ajantasaisen tiedon tilassa kulloinkin pidettävistä koulutuksista ja tilaisuuksista.

Lue koko uutinen: https://www.mtv.fi/uutiset/kulttuuri/artikkeli/arkkitehtuurin-finlandia-otaniemen-kirjaston-peruskorjaukselle-suhtauduimme-kuin-suojelukohteeseen/6602914

Aalto-yliopisto on kansainvälisesti ainutlaatuinen alojen yhdistelmä, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Yliopisto vahvistaa Suomen osaamispohjaa ja luo edellytyksiä innovaatioille, talouskasvulle, työllisyydelle ja hyvinvoinnille nyt ja tulevaisuudessa. Tieteellistä tutkimusta ja taiteellista toimintaa tehdään kolmella kampuksella, kuudessa korkeakoulussa, 36 laitoksella ja useissa tutkimusyksiköissä ja -instituuteissa.

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu sähköisten informaatiokanavien asiantuntija. Kehitämme asiantuntijuuttamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, innovoimalla ja kehittämällä uusia tuote- sekä palvelukonsepteja Asiakkaidemme käyttöön. Tarjoammekin näin Asiakkaillemme parhaat laite-, järjestelmä- ja palvelukokonaisuudet erilaisista verkkopalveluista lähtien aina info- ja kosketusnäyttöratkaisuihin asti

Lisätietoja:
Tapio Siurua
044 551 5110
tapio.siurua at galaxo.fi

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.