Galaxossa tapahtuu
09.10.2017

GALAXO® Infochannel 5.3 - nopeampi käyttöliittymä, uudistettu esikatselu

GALAXO® Infochannel infonäyttöjärjestelmä on suomalainen aivainlippu tuote, jolla saat viestisi näkyville ruudunkokoon katsomatta. Infonäyttö on tehokas väline viestintään, markkinointiin, mainontaan ja opastamiseen. GALAXO® Infochannel tekee infonäyttöjen sisällönhallinnasta helppoa ja vaivatonta.

GALAXO® Infochannel 5.3 tuo mukanaan mm. seuraavia paranneltuja ominaisuuksia:

Esikatselutoiminnot, jotka ovat optimoitu entistä paremmin käyttöliittymään säilyttäen mahdollisuuden myös aineiston esikatseluun luonnollisessa koossa.

Soittolistan parannettu esikatselukokemus pitää sisällään mm. soittolistan kelaus- sekä pysäytys-toiminnot. Lisäksi esikatselu on käytettävissä aina siellä missä soittolistatkin, olit sitten laite- tai sisällönhallinnassa.

Esitysmateriaali- ja soittolistahallinnan käyttöliittymiin on tuotu lisää sisällönhallintaa nopeuttavia toimintoja kuten esimerkiksi lisää pikkukuvia ja pikaesikatseluja viemällä hiiri elementin päälle jossa sisältönä useampia kalvoja.

Päivitys tuo käyttöliittymään lisää nopeutta erityisesti käyttäjille, joilla esitysmateriaalia on paljon.

Vanhentunut ja ei enää käytössä oleva materiaali on haitta kaikissa käytössä olevissa järjestelmissä, mutta ei enää! Päivitys tuo mahdollisuuden poistaa esitysmateriaalin yhteydessä myös siihen liitetyt (media-)tiedostot, mutta myös suojata teemaan/yritysilmeeseen liittyvät yhteiset tiedostot tahattomalta poistamiselta.

Lisätietoja:
Henri Pesonen
0449748400
henri.pesonen at galaxo.fi

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.