Galaxossa tapahtuu
11.12.2018

Kuntalaisnäytöt ovat näkyvin osa kaupungin ja kunnan digiviestintää

Digitaalinen tiedottaminen näkyviin juuri sinne missä kuntalaiset liikkuvat!
Kuntalaisnäytöt ovat helppo ja kustannustehokas tapa tuoda tapahtumat ja tiedotteet näkyviin kauppoihin, pankkeihin ja kunnan palveluyksiköihin (esim. kunnantalo, kirjasto, terveyskeskus, liikuntapaikat, päiväkodit).

Mitä juuri tänään paikkakunnalla tapahtuu?
Kuntalaisnäyttöjen avulla kuntalaiset näkevät ajankohtaiset tiedot päivittäin asioidessaan kuntakeskuksissa. Näytöillä voidaan myös tarjota kolmansille osapuolille (esim. järjestöt) tehokas tiedotuskanava suoraan kuntalaisille.

Kunnan viestintä tehostuu ja päivittäin tavoitettujen kuntalaisten määrä kasvaa oleellisesti - parhaimillaan moninkertaistuu!

Ajantasaista sisältöä kaikista digikanavista kuntalaisnäytöille - automaattisesti
Tärkeää on, että uusi viestintäkanava ei vaadi saman sisällön tuottamista moneen eri paikkaan. GALAXO® Infochannel infonäytöt sisältävät valmiit liitännät useisiin eri digikanaviin. Liitäntöjen avulla voidaan noutaa uusimmat ilmoitukset, uutiset ja tapahtumat esimerkiksi kunnan verkkopalveluista. Samoin kunnan virallinen ilmoitustaulu voidaan digitaalisoida infonäyttöratkaisun avulla.

Lisäksi automaattisesti päivittyvää sisältöä ovat esimerkiksi paikallissää (kaikki Suomen paikkakunnat), kello, nimipäivät ja YLE-uutiset. Myös mikä tahansa RSS-feedi voidaan liittää osaksi infonäyttöjen sisältöä.

SOME -kanavat ja sisällönpäivittämistä helpottavat sivupohjat
SOME-kanavat (Facebook, Instagram, Twitter) voidaan liittää suoraan osaksi infonäyttöjen sisältöä. Eikä pelkästään yhtä sosiaalisen median tiliä, vaan kaikki organisaation sosiaalisen median sisällöt voidaan liittää suoraan kuntalaisnäytöille.

SOME-kanavien lisäksi GALAXO® Infochannel -infonäytöt mahdollistavat kuva- ja videosisällön, sekä sisältöeditorilla helposti muokattavat teksti- ja tiedotussisällöt.

Nopea ja helppo kuntalaisnäyttöjen käyttöönotto
Käyttöönotto ei vaadi mitään ohjelmistoasennuksia, sillä toimitamme infonäytöt valmiiksi konfiguroituina ja tarvittaessa avaimet käteen -paikalleen asennettuina. Käyttöönottoomme sisältyy aina infonäyttöjen käytön perehdytys.

Lisäksi asiakaspalvelumme auttaa kaikissa infonäyttöihin liittyvissä asioissa!

Uskallamme väittää, että tarjoamamme GALAXO® Infochannel -kuntalaisnäytöt ovat markkinoiden helppokäyttöisin viestintäratkaisu!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Lisätietoja:

Galaxo myynti
044 551 5310
myynti at galaxo.fi

Tapio Siurua, toimitusjohtaja
044 551 5110
tapio.siurua at galaxo.fi

Anu Toljamo, avainasiakaspäällikkö
044 551 5148
anu.toljamo at galaxo.fi


-----

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu digikanavien ja -sisältöjen asiantuntija. Yli 22 vuoden ajan olemme kasvattaneet asiantuntijuuttamme yhdessä kumppaneidemme kanssa, innovoimalla ja kehittämällä uusia tuote- ja palvelukonsepteja asiakkaidemme käyttöön. GALAXO® -tuotteiden ominaisuudet on aina rakennettu asiakkaamme viestin ehdoilla.

Digitaalisen viestinnän mahdollisuuksien ja käyttötapojen jatkuvasti kehittyessä ja muuttuessa on GALAXO® -tuotteiden monikanavaisuus ja ylivoimainen liitettävyys asiakkaallemme tae siitä, että viesti menee perille helposti, tehokkaasti ja oikeaan aikaan - vielä vuosienkin kuluttua. Kumppaneinamme tässä työssä ovat useat sisällöntuottajat, ohjelmistotalot ja markkinoiden johtavat ammattinäyttö- ja päätelaitevalmistajat.

GALAXO® on yrityksellemme rekisteröity tuotemerkki Euroopassa

 

 

Jaa Facebookissa

 Galaxo Oy, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
myynti@galaxo.fi, tuki@galaxo.fi, vaihde +358 (0)8 375 900, fax +358 (0)8 375 902
Y-tunnus: 1075471-1

Yhteystiedot  | Käyttöehdot

 GALAXO® on rekisteröity tuotemerkki Euroopassa.