07.11.2019

Kaleva Media viestii infonäyttöjen avulla työntekijöilleen organisaation arvoista ja nykyhetken tapahtumista reaaliajassa

Kaleva Media on monimediayhtiö, jonka palveluksessa työskentelee vuonna 2019 noin 800 ihmistä. Galaxo toimitti Kaleva Medialle heidän eri toimipisteisiinsä yhteensä 28 infonäyttöä, joissa toimii GALAXO® Infochannel -ohjelmisto.

Kaleva Median kehitys- ja teknologiajohtaja Tommi Silfverhuthin mukaan heille oli tärkeää saada organisaatioon läpinäkyvyyttä ja kertoa työntekijöilleen tarkemmin, missä mennään ja mitä päivittäin tapahtuu. Näyttöjen ja niiden sisältöjen avulla organisaation tavoitteista ja nykyhetken tapahtumista viestiminen onnistuu kätevästi.

-Asiasta oli pitkään puhuttu, mutta datamme haltuunoton ja jäsentelyn jälkeen meillä oli vihdoin mahdollisuus saada näytöille muutakin kuin vain tiedotuksellista sisältöä, Silfverhuth kertoo.

Organisaation läpikäydessä isoa muutosta näyttöjen avulla nostettiin arvot ja erilaiset mittarit työntekijöiden silmien eteen. Näytöillä pyörii niin koko yhtiöperhettä koskettavia uutisia kuin toimintokohtaistakin sisältöä ja mittaristoja. Kaleva Median ilmoitustuotannolla voi näkyä sisältöä esimerkiksi ilmoitusten määristä ja digikehityksen näytöillä verkkosivujen kävijämääristä.

-Alun epäilyn jälkeen näytöt ovat saaneet positiivista palautetta, ja eri osastoilta on tehty omiakin sisältöjä ja se on juuri sitä mitä haluammekin, Tommi Silfverhuth toteaa.

Silfverhuth painottaa, että infonäytöt eivät ole heille perinteisesti vain tiedottamista varten vaan pikemminkin uudenlainen tavoitteellinen sisäisen viestinnän kanava. Myös suhteessa Kaleva Median intranettiin näytöillä on erilainen tehtävä. Silfverhuth kertoo intranetin olevan heillä erittäin vuorovaikutteinen ja aktiivinen paikka. Siellä käydään paljon keskusteluja, kun taas  infonäytöillä nostetaan esille päivän tärkeimpiä mittareita ja taulukoita, jotka kaikkien olisi hyvä nähdä.

Yhteistyö Galaxon kanssa on sujunut hyvin. Silfverhuth kiittelee erityisesti hyvää ohjeistamista sekä joustavuutta. Kaikkea ei ole tarvinnut tehdä kantapään kautta tarkkojen ohjeiden ansiosta. Sisällön ylläpito GALAXO® Infochannel:lla on koettu eri puolilla taloa ennen kaikkea yksinkertaiseksi.

-Yhteistyö Galaxon kanssa on ollut sujuvaa, ja toimitukset ovat olleet nopeita, Silfverhuth toteaa.

Kaleva Mediaan kuuluu tällä hetkellä viisitoista paikallisjulkaisua, jonka lisäksi he tarjoavat valtakunnallisia markkinointipalveluja. Heidän medialiiketoimintansa panostaa laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä mainonnan kokonaisratkaisuihin digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa.

 

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu sähköisten digikanavien asiantuntija. Kehitämme asiantuntijuuttamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, innovoimalla ja kehittämällä uusia tuote- sekä palvelukonsepteja Asiakkaidemme käyttöön. Tarjoammekin näin Asiakkaillemme parhaat palvelu- ja järjestelmäkokonaisuudet GALAXO® -tuotteillamme erilaisista web- ja intranetpalveluista lähtien aina info- ja kosketusnäyttöratkaisuihin asti. Kumppaneinamme ovat markkinoiden johtavat ammattinäyttö- ja päätelaitevalmistajat.

Kysy lisää

Sähköposti

myynti@galaxo.fi