Kemira

Kemira Oyj on suomalainen, globaalisti toimiva teollisuuskemikaaleja valmistava yritys. Kemiralla on yksiköitä 40 maassa ja asiakkaita yli sadassa maassa. Kemira tuottaa pääasiassa paperi- ja selluteollisuuden, vedenpuhdistuksen ja öljy- ja kaivosteollisuuden tarvitsemia kemikaaleja. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 2,6 miljardia euroa ja tulos 148 miljoonaa euroa, työntekijöitä sillä oli noin 4 900. Markkina-arvonsa puolesta Kemira lukeutuu Helsingin pörssin suurien yhtiöiden joukkoon.

Henkilöstöviestintää ja turvallisuutta tuotekehitysyksikössä Espoossa

Aloitimme yhteistyön Kemira Oyj:n Espoon tuotekehitysyksikön kanssa jo vuonna 2012. Infonäytöt on sijoitettu tuotekehitysyksikän eri tiloihin tarjomaan informaatiota henkilöstölle ja tiloissa vieraileville.
Sisältönä käytetään turvallisuustiedotteita, konsernin brandiviestintää sekä paikallinen ravintolatarjonta. Sen lisäksi sisällön vaihtuvuuden lisäämiseski näytöissä on YLE:n uutisotsikt ja Espoon alueen ääennuste.

 

Mihin yhdessä vaikutimme:

  1. Henkilöstöviestinnän tehostuminen
  2. Turvallisuustiedon välittyminen
  3. Viihtyvyyden lisääntyminen

www.kemira.com

Olemme tehneet henkilöstön infonäyttöjen ja niiden sisällön osalta yhteistyötä Kemira R&D:n kanssa vuodesta 2013 alkaen.

 

Kysy lisää

Sähköposti

tapio.siurua@galaxo.fi